Platform over gevels, glas & daken
Optimale warmtewering met glasfolie

Optimale warmtewering met glasfolie

Glasfolies zijn uitstekend toepasbaar om de veiligheid, inbraakwerendheid, isolatie en privacy van een gebouw te verhogen én om de gevel een esthetische upgrade te geven. Daarnaast zijn de folies zeer geschikt voor het weren van warmte, licht, schittering en schadelijke UV-straling (99,9%).

Onbehandeld glas laat warmte, licht en schadelijke UV-straling van de zon ongehinderd door. Hierdoor kan het binnen erg warm worden, zullen materialen sneller verkleuren en kan men last ondervinden van schitterend zonlicht. Man Protection biedt hiervoor dé oplossing: Een hoogwaardige, warmtewerende raamfolie.

Door de toepassing van warmtewerende folie op de ramen, kan men de opwarming door de zon op het glas reduceren tot wel 90%. Hiermee creëert men een aangename werk- en leefomgeving. Het klimaat binnen blijft optimaal en men bespaart tevens op het energieverbruik van de airco.

De warmtewerende glasfolies zijn zowel met als zonder spiegelend effect verkrijgbaar in verschillende kleuren en gradaties van warmtewering. Deze folies zijn tevens verkrijgbaar in combinatie met privacy, lichtwering, inbraakvertraging en veiligheid.

Zonwering met uitstraling

Naast warmtewering biedt glasfolie nog vele andere voordelen. Zonwerende glasfolies zijn uitermate geschikt voor onder andere woningen, kantoren, winkels, ziekenhuizen en scholen. Ze verfraaien gebouwen; een mooie glasgevel draagt bij aan een moderne uitstraling van een pand.

Glasfolies filteren tot wel 99,9% van de schadelijke UV-straling uit het zonlicht. Hiermee vertraagt de folie verkleuring van kostbaar interieur. Tevens zorgt de zonwerende glasfolie voor privacy doordat de folie overdag de inkijk belemmert in kantoren en gebouwen.

Het glad en strak monteren van raamfolies is een uitgesproken specialisme. Met ruim veertig jaar ervaring is Man Protection dé specialist op dit gebied. Man Protection is officieel distributeur van het A-merk raamfolie LLumar®, dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details