Platform over gevels, glas & daken
Ontmoetingen en ideeën tijdens GEVEL 2022
GEVEL 2022 van 8 tot met 10 februari in Jaarbeurs Utrecht.

Ontmoetingen en ideeën tijdens GEVEL 2022

Inception, een nieuw begin: het centrale thema van GEVEL 2022 slaat niet alleen op de locatie van het evenement – voor het eerst in Utrecht – maar ook op innovatie, toekomstvisies en de eerste gelegenheid dat de gevelbranche elkaar weer gaat ontmoeten. “Als zuurstof voor je bedrijfsmodel en je productontwikkeling,” stelt exposant Rob de Jong van Sto Isoned. In samenwerking met exposanten én de bezoekersdoelgroep wordt een inspirerend en verrassend evenement neergezet. 

De woensdag van GEVEL 2022 (9 februari) staat met ambassadeur Toko Fuze in het kader van samenwerking en interactie. (Beeld: Project Buizenkop, beeld door Toko Fuze)

De bezoeker aan GEVEL 2022 treft een divers aanbod aan exposanten – uit alle hoeken van de gevelbranche – en exposities op de vloer van Hal 3 en 4 van het Jaarbeurscomplex. Drie dagen lang staat deze plek in het teken van nieuwe ontwikkelingen en ontmoetingen. Elke dag heeft een eigen ambassadeur: een architectenbureau dat in de GEVEL Arena én op de vloer invulling geeft aan het hoofdthema Inception. UNStudio, Toko Fuze en Vakwerk architecten laten niet alleen eigen inzichten en projecten zien, maar nodigen ook collega’s en visionairs uit om ideeën te genereren voor de gevel van de toekomst.

Vakwerk Architecten is ambassadeur voor GEVEL 2022 op donderdag 10 februari. (Beeld: Isala Diaconessenhuis in Meppel door Vakwerk Architecten. Foto Egbert de Boer.)

Samen werken aan de toekomst

“Samenwerking is cruciaal in deze tijd,” vertelt Peter Delsing van Vandersanden. De baksteenfabrikant zal tijdens GEVEL laten zien welke stappen het bedrijf neemt in deze tijden van energietransitie, digitalisering en automatisering en bewust grondstofgebruik. Om in de huidige complexe tijd goede antwoorden en oplossingen te ontwerpen en uitvoeren, is kennisdeling noodzakelijk. Dat is de rode draad in alle gesprekken met de exposanten én de ambassadeurs van GEVEL. Die samenwerking kan in februari 2022 op de beursvloer ontstaan of verstevigd worden. 

Op dinsdag 8 februari 2022 opent GEVEL met ambassadeur UNStudio en een internationaal, Engelstalig dagprogramma in de GEVEL Arena. (Beeld: Hanwha HQ Office Tower in Seoul, ontwerp UNStudio, copyright Rohspace)

Interactief en inspirerend

Zoals bezoekers aan eerdere edities al hebben ervaren, is het evenement GEVEL meer dan een vakbeurs. Het is een evenement waarbij in samenwerking met exposanten, brancheorganisaties, universiteiten en de bezoekersdoelgroep ook exposities en een hoogwaardig kennisprogramma wordt neergezet. In twee theaters zijn doorlopend lezingen te volgen. De GEVEL Arena is het podium van de ambassadeurs: hier gaat het om visies, nieuwe invalshoeken en inspiratie voor nieuwe projecten. De dinsdag met ambassadeur UNStudio heeft een internationaal karakter en is Engelstalig. Het GEVEL Innovatietheater in Hal 4 biedt korte, inhoudelijke sessies met praktische kennis en ervaring uit projecten. Op de vloer vinden tal van activiteiten plaats waaraan de bezoeker ook direct kan deelnemen: workshops, exposities, interactieve sessies met exposanten. 

GEVEL 2022 vindt plaats in het Jaarbeurscomplex in Utrecht op 31 mei, 1 en 2 juni 2022. Volg de website gevel-online.nl of schrijf in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het programma.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details