Platform over gevels, glas & daken
Ontdek de voordelen van zonwerende glasfolie

Ontdek de voordelen van zonwerende glasfolie

Onbehandeld glas laat warmte, licht en schadelijke UV-straling van de zon ongehinderd door. Hierdoor kan het binnen erg warm worden, kan men hinder ondervinden van het felle zonlicht en zullen kwetsbare materialen sneller verkleuren. Man Protection biedt dé oplossing voor de zonnige dagen.

Door de toepassing van zonwerende folie op de ramen, kan men de opwarming door de zon op het glas reduceren tot wel 90%. Hiermee creëert men een aangename werk- en leefomgeving. Zo blijft het klimaat binnen optimaal en lekker koel, met positieve gevolgen voor werkprestaties en -sfeer. Tevens wordt er bespaard op het energieverbruik van de airco.

Zon- en warmtewerende glasfolies zijn uitermate geschikt voor onder andere woningen, kantoren, winkels, ziekenhuizen en scholen, maar ook voor ruimtes waar etenswaren onderhevig zijn aan bederf door warmte van de zon. De raamfolies zijn het hele jaar werkzaam bij zowel hoog- als laagstaande zon. Daarentegen zijn zonneschermen of screens extra schadegevoelig en moeten onderhouden worden, wat een extra hoge kostenpost met zich meebrengt. Ook worden deze meestal te laat gebruikt, waardoor de warmte al binnen is.

Optimaal licht en zicht op de werkplek

In bijvoorbeeld kantoren, schoollokalen, fabrieken en werkplaatsen kan de schittering of weerspiegeling van zon- en daglicht zeer hinderlijk zijn. Om dit te voorkomen heeft Man Protection lichtwerende raamfolies in het assortiment. Deze folie zorgt ervoor dat het hinderlijk licht op de werkplek gefilterd wordt, waardoor het zicht op beeldschermen, digi-borden, machines en overige apparatuur optimaal blijft

Zonwering met uitstraling

Naast warmtewering biedt raamfolie nog vele andere voordelen. Raamfolies zijn tevens toepasbaar om de veiligheid, inbraakwerendheid, isolatie en privacy van een gebouw te verhogen én om de gevel een esthetische upgrade te geven. Zo verfraaien ze gebouwen; een mooie glasgevel draagt bij aan een moderne uitstraling van een pand. Zonwerende spiegelfolie vergroot de privacy doordat de folie overdag de inkijk belemmert in kantoren en gebouwen. Tevens filteren raamfolies tot wel 99,9% van de schadelijke UV-straling uit het zonlicht. Hiermee vertraagt de folie verkleuring en veroudering van kostbaar interieur. 

www.manprotection.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details