Platform over gevels, glas & daken
Ontdek de nieuwste afdichtingsoplossingen
Frameloze glazen balustrades kunnen veilig worden gemonteerd met de snelheid en efficiëntie van DOWSIL™ 375 Construction & Glass Embedding.

Ontdek de nieuwste afdichtingsoplossingen

Via Building Science Connect kunnen prestatie-verbeterende technologieën op een inspirerende en geanimeerde manier worden ervaren. Krijg eenvoudig toegang tot de Dow-productcatalogus en bekijk webinars en video’s op aanvraag.

Gebruikers kunnen op het portaal door een virtuele stadsomgeving navigeren en ontdekken hoe DOWSIL™-technologieën kunnen helpen bij het aangaan van de uitdagingen van een veilig, duurzaam en modern gebouwontwerp. Kom in contact met technische specialisten van Dow die kennis en ervaring kunnen delen en projectspecifiek advies kunnen geven.

Met zeven decennia aan ervaring in het transformeren van skylines van steden met succesvolle en duurzame siliconen in geveltoepassingen, blijft Dow zijn portfolio van afdichtingstechnologieën uitbreiden en benutten, waaronder siliconen, polyurethanen, EPDM-membranen en hybride lijmen. Deze oplossingen helpen de luchtdichtheid te beheersen, natuurlijk licht te bevorderen, de productiviteit te verhogen en de esthetiek te verbeteren.

Met zeven decennia ervaring met succesvolle en duurzame siliconen in geveltoepassingen, blijft Dow zijn portfolio van afdichtingstechnologieën voortdurend uitbreiden.

Het DOWSIL™ Membrane Façade System biedt een complete, flexibele oplossing voor binnen- en buitentoepassingen en luchtdichte afdichtingen die ongeacht krimp, uitzetting of weersinvloeden een veilige afsluiting van de gebouwschil garandeert. Dit systeem kan worden gebruikt om aangrenzende bouwelementen af ​​te dichten en moeilijke gebieden zoals (scherpe) hoeken te beschermen, om een ​​gladde, duurzame oplossing te bieden voor verticale oppervlakken.

Frameloze glazen balustrades worden steeds populairder en bieden een eigentijdse uitstraling met pure glasesthetiek en een volledige transparantie. De vlakke en gebogen glaspanelen die in deze slanke en onopvallende moderne balustradeontwerpen worden gebruikt, kunnen nu veilig worden gemonteerd met de snelheid en efficiëntie van DOWSIL™ 375 Construction & Glass Embedding. Dit zelfnivellerende polyurethaan heeft een snelle uitharding en helpt de stijfheid te verbeteren voor eenvoudige installatie en gemoedsrust.

Productiviteitswinst bij de geautomatiseerde of continue fabricage van ramen, het verlijmen van scheidingswanden aan de binnenzijde en specifieke structurele beglazingsontwerpen zijn nu mogelijk dankzij de hoge sterkte en snelle uithardingssnelheid van DOWSIL™ 994 Ultra-Fast Bonding Sealant. Deze siliconentechnologie van de volgende generatie maakt dergelijke efficiëntieverbeteringen mogelijk die kunnen bijdragen aan kortere cyclustijden, wat leidt tot de productie van meer eenheden in minder tijd.

DOWSIL™ 335 Special Black is een op kleur afgestemde, primaire butylafdichting voor een homogeen uiterlijk.

Een homogeen uiterlijk en een verbeterde esthetiek aan de glasrand kunnen nu worden bereikt dankzij de recente introductie van een op kleur afgestemde, primaire butylafdichting. DOWSIL™ 335 Special Black is een thermisch aangebrachte polyisobutyleen, geschikt voor gebruik als primaire afdichting in zowel lucht- als gasgevulde dubbele en driedubbele isolatieglaseenheden in residentiële en commerciële projecten. Gekleurd in overeenstemming met DOWSIL™ secundaire afdichtingen voor isolatieglas, is het geschikt voor glasmontage met behulp van zowel standaard als warm-edge afstandhouders en voldoet het aan de vereisten volgens EN1279 in een IG-systeem. DOWSIL™ 335 Butyl Sealant Special Black is volledig compatibel met neutrale DOWSIL™-gevelsiliconen en biedt een verhoogde temperatuurbestendigheid van 95-100 °C, waardoor het ideaal is voor gebruik in warmere klimaten.

Ook een virtuele DOWSIL™-ervaring beleven? Kijk op dow.com/buildingscienceconnect.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details