Platform over gevels, glas & daken
Nooit meer een saaie gevel! Nieuw bedrijf in gevelbekleding; Phoenix Gevels B.V.

Nooit meer een saaie gevel! Nieuw bedrijf in gevelbekleding; Phoenix Gevels B.V.

Naar aanleiding van de stijgende vraag naar gevelbekleding heeft houthandel Houtimport Best besloten alle gevelactiviteiten onder te brengen in een nieuw bedrijf genaamd Phoenix Gevels. Hierbij ligt de focus volledig op gevelbekleding. Phoenix Gevels is weliswaar een nieuw bedrijf, maar dan wel met 60 jaar ervaring in hout. 

Gevelbekleding vergt specialisme

Luciën Arends, directeur van Houtimport Best en Phoenix Gevels, zag de gevelmarkt de afgelopen jaren flink groeien. De vraag naar gevelbekleding en kennis over gevelbekleding wordt steeds groter en groeit nog steeds. Mede om deze reden zag Arends de noodzaak om voor dit specialisme een nieuw bedrijf te starten om op deze manier uitsluitend te focussen op gevelbekleding in al haar soorten en maten. 

“Gevelbekleding is populairder dan ooit en meer en meer een specialisme waar ik met ruim 30 jaar ervaring graag mijn steentje aan bijdraag.”

Lucien Arends – Directeur

Gevelproducten voor groot en klein

Zowel aannemer, architect als timmerman kan bij Phoenix Gevels terecht. Voor grote projecten én kleine klussen biedt Phoenix Gevels de juiste oplossing. 

Duurzaamheid heeft een hoge prioriteit bij Phoenix Gevels. Daarom zijn er maar liefst 2 collecties bestaande uit duurzaam gemodificeerd hout. Met bijzondere hardhoutsoorten zoals Padoek en Western Red Cedar biedt Phoenix Gevels een uniek gevelproduct met veel verschillende onderhoudsvriendelijke toepassingsmogelijkheden. Vanzelfsprekend komt het gecertificeerde hout rechtstreeks bij de bron vandaan. 

Meer informatie over Phoenix Gevels is te vinden op de website www.phoenixgevels.nl en u bent ook van harte welkom bij ons in Best!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details