Platform over gevels, glas & daken
Nieuwe e-learning module VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen

Nieuwe e-learning module VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen

Het Kennis Centrum Gevelbouw introduceert een nieuwe manier om de VMRG Kwaliteitseisen en  Adviezen eigen te maken: e-learning.

De e-learning module maakt het voor iedereen mogelijk om zich te bekwamen in de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen. Heel interessant voor mensen voor wie de gevelbouw nieuw is. Ook bedrijven kunnen zo hun nieuwe, maar zeker ook hun bestaande medewerkers de mogelijkheid te bieden om zich aantoonbaar te bekwamen.

Eigen tempo

Met deze nieuwe e-learning module is het mogelijk om op zelf te kiezen momenten in eigen tempo deze basiskennis op te doen. Dit kan zowel in een paar ‘grote stappen snel thuis’ als in ‘kleine korte stappen’.  De cursist kan na een pauze de volgende keer gewoon weer inloggen en verdergaan verder waar hij gebleven was, of desgewenst eerder behandelde onderwerpen herhalen. Ieder onderwerp dat behandeld wordt, gaat vergezeld van een aantal vragen om te controleren of dit onderwerp al beheerst wordt. De cursist zit zelf aan de knoppen.

Aantoonbaar

Na het doorlopen van de gehele e-learning module, is het mogelijk om deze af te ronden met een dig-e eindtoets die bestaat uit 30 multiple-choice vragen. Mocht dit niet in één keer lukken, dan kan de cursist de onderwerpen die lastig waren opnieuw doorlopen. Vervolgens is er de mogelijkheid om, met andere vragen natuurlijk, een keer te herkansen. Bij succesvolle afronding krijgt de cursist een  digitaal certificaat op naam. 

Toekomstbestendig

Jaarlijks worden de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen aangepast aan de actualiteit. Een goede reden om ieder jaar ook de e-learning module, minimaal op de betreffende onderdelen, te actualiseren. Dit maakt onderdeel uit van de aanpak.

Interesse?

Op de website van het Kennis Centrum Gevelbouw volgt binnenkort meer informatie zodra de e-learning module live gaat. Een bedrijfslicentie is via de website verkrijgbaar, zodat per bedrijf per (tegen een zeer beperkt bedrag per deelnemende medewerker) meerdere geïnteresseerden de e-learning module kunnen volgen. Houd de website in de gaten: www.kenniscentrumgevelbouw.nl 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details