Platform over gevels, glas & daken
Nieuws

Nieuwe directeur bedrijfsvoering voor Platowood

Foto-Han-van-Rooijen

16 augustus 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Han van Rooijen begon zijn carrière bij Smurfit en bekleedde vervolgens diverse functies binnen Koninklijke Jongeneel en Raab Karcher. Het managen en verbeteren van (logistieke) processen vormt de rode draad in zijn carrière. In deze – nieuwe – functie van directeur Bedrijfsvoering gaat Van Rooijen zich bezighouden met het managen en stroomlijnen van processen binnen Platowood en het verder opschalen van het bedrijf. 

Han van Rooijen over zijn nieuwe functie: “Platowood is een groeiend bedrijf, een bedrijf in transitie, wat goed aansluit bij mijn vaardigheden en ambities. Ik werk namelijk graag (mee) aan de groeidoelstellingen van een bedrijf. Ook de duurzaamheid van het bedrijf, zowel in doelstellingen als product, spreekt mij erg aan. Platowood voegt echt waarde toe aan een product en de toepassingsmogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Daarnaast wilde ik graag een keer bij een kleiner bedrijf werken: je zit dichter op de processen, kunt meebeslissen. Mijn eerste indruk van Platowood is erg positief: het voelt heel persoonlijk, als een familie. Bij Platowood werken ze echt samen aan een betere toekomst.” 

Van Rooijen werkte in het verleden, bij Koninklijke Jongeneel, al nauw samen met Platowood-directeur Bart Raymann. Raymann: “Ik ken Han als een ervaren en praktisch ingestelde bedrijfskundige. We vullen elkaar goed aan en weten wat we aan elkaar hebben. Han is een enorme aanwinst voor Platowood, hij kan ervoor zorgen dat Platowood op een nog hoger niveau gaat opereren.” 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details