Platform over gevels, glas & daken
Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies gaat eigen weg

Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies gaat eigen weg

Nieman-Kettlitz maakte sinds 2008 deel uit van de Nieman Groep en is erkend expert op het gebied van advisering, metingen en scholing specifiek voor gevels en daken.

De toevoeging van Kettlitz Gevel- en Dakadvies aan de Nieman Groep in 2008 heeft beide partijen de afgelopen 13 jaar veel opgeleverd.  Tegelijkertijd zijn beide partijen ook altijd op zoek gebleven naar ‘het maximale in de toekomst’.  Gezamenlijk trekken we nu die conclusie dat het weer ontvlechten van de verbinding hiervoor de meeste mogelijkheden biedt voor beide partijen. Er ontstaat voor beiden nog meer ‘ondernemersvrijheid’ binnen de eigen bestaande specialismen. Daarbij gaat de samenwerking op projectniveau gewoon door. Wat dat betreft zijn er veel onderlinge collegiale contacten gelegd, welke we graag onderhouden, ook richting al onze relaties.

Bij de Nieman Groep kunt u, zoals u weet, blijvend terecht met al uw bouwfysische- en installatietechnische vraagstukken over de gebouwde schil tijdens ontwerp en realisatie van nieuwe gebouwen en/of bij verduurzaming en transformaties van bestaand vastgoed.

Uw vragen over dit bericht beantwoorden wij graag. Neemt u gerust contact met ons op.

Henk Koekoek en Marc van Bommel
directie Nieman Groep

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details