Platform over gevels, glas & daken
Nieman Kettlitz Gevel- en Dakadvies ‘Facade-cursus’

Nieman Kettlitz Gevel- en Dakadvies ‘Facade-cursus’

Dit gesloten geveltype wordt op grote schaal toegepast in Nederland met uiteenlopende afwerkingen van metaal, keramiek, hpl, hout etc. etc. op diverse ondergronden (hout, metaal, kunststof). Dit geveltype is geschikt voor nieuwbouw maar wordt ook op grote schaal toegepast t.b.v. renovatieprojecten. Het geeft architecten veel speelruimte in het ontwerpen van de gebouwschil en kan bouwfysisch aanzienlijk voordelen opleveren. Met de vele mogelijke gevelafwerkingen en draagsystemen kan vrijwel ieder gevelbeeld worden gerealiseerd.

In negen lessen, inclusief eindtoets, worden alle relevante aspecten van dit type gevel behandeld door specialisten. Onderwerpen zijn onder andere de constructieve werking van de facade en zijn interactie met de achterliggende constructie, materiaalkwaliteiten en -typen, brandveiligheid, maatvoering/indeling en esthetica, vochthuishouding, duurzaamheid en detailleringen.

De cursus wordt gegeven op MBO/HBO niveau en is met name bestemd voor medewerkers van (specialistische) bouwbedrijven, van gevelbouwbedrijven en van toeleveranciers aan de gevelbouw.

De cursus wordt wekelijks centraal gegeven in Utrecht.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen met Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies B.V. 030-3032650

Metaaltech is een opleidingsinstituut voor de gevel- en dakenbouw en verzorgt een groot aantal theoretische en praktische opleidingen.

Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies B.V. is een gerenommeerd adviesbureau op het gebied van gevels en daken met een uitgebreide theoretische basis en meer dan 30 jaar ervaring in de bouwpraktijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details