Platform over gevels, glas & daken
Nieuws

Nelissen Steenfabrieken wint de Persprijs

DSCF5902 kopiëren

7 december 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Op woensdag 2 december mocht Nelissen Steenfabrieken de prestigieuze Persprijs van Voka Limburg in ontvangst nemen. Dat gebeurde tijdens het online event Versgeperst. Daarmee haalt de steenfabrikant het van de twee andere genomineerden: Konings en Jansen the Building Company. 

Communiceren in tijden van corona is niet evident. Toch kunnen veel bedrijven volgens de persjury nog een puntje zuigen aan de communicatie van Nelissen. De jury, vertegenwoordigd door Dirk Billion (TVL), Dominiek Claes (HBVL), Kurt Meers (Made in Limburg) en Dirk Reynders (Radio 2), sprak vol lof over meerdere acties waarmee we in de voorbije periode het nieuws haalden. 

De opschorting van het bouwverlof in samenspraak met de werknemers was een eerste statement waarmee we in de pers verschenen. Ook de dronebeelden van onze #samensterk-actie die op VTM verschenen bleven niet onopgemerkt. Om de bezwaren tegen de windmolen te beantwoorden stuurden we naar alle omwonenden een brief mét mondmasker, en ook dat werd door de jury gesmaakt.

Bij Nelissen zijn we heel trots dat we deze prijs in de wacht hebben kunnen slepen. “We zien dit als een bevestiging van onze heldere en transparante communicatie naar de buitenwereld waarbij we het menselijke aspect steeds centraal proberen te stellen”, aldus Roberta Melis, marketing- en communicatiemanager bij Nelissen Steenfabrieken.

Waar we nog het meest fier op zijn, is het feit dat we de Persprijs hebben gewonnen dankzij de inspanningen van het héle Nelissen-team. “Dit hebben we te danken aan alle medewerkers van Nelissen, en was dus zeker geen one-man of one-woman show’, besluit Melis.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Gevelbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details