Platform over gevels, glas & daken
Met trots stellen wij Ingenii Bouwinnovatie aan u voor!

Met trots stellen wij Ingenii Bouwinnovatie aan u voor!

Grote maatschappelijke uitdagingen zorgen voor een complexe en uitdagende bouwopgave. Ingenii Bouwinnovatie zet passie voor technologie en innovatie in om de grote uitdagingen binnen de gebouwde omgeving op te lossen. Peter Kuindersma is de drijvende kracht achter Ingenii Bouwinnovatie.

Kennisontwikkeling is een continu proces. Kennis wordt gecreëerd, toegepast en uiteindelijk geautomatiseerd. Het is het doel van De Nieman Groep deze ontwikkelcyclus te blijven aanjagen en daarmee dé toonaangevende partner te blijven in de gehele bouwkolom. Het creëren van kennis door innovatie is dan ook noodzakelijk om op alle vlakken voorop te blijven. Met de oprichting van Ingenii Bouwinnovatie maakt De Nieman Groep de ontwikkelcyclus rond.

Innovatie vindt plaats in een dynamische omgeving waar inspiratie, onderzoek en creatie samenkomen. Waar enthousiaste collega’s met passie hun vak bedrijven en waar het bruist van de energie. Een omgeving waar kennisdeling een feest wordt. Ingenii Bouwinnovatie is gevestigd in Harderwijk en realiseert hier het ‘Innovatiecentrum voor onderzoek en beleving’.

Wilt u op de hoogte blijven van Ingenii Bouwinnovatie? Volg Ingenii Bouwinnovatie op LinkedIn waar wij wekelijks innovatieve berichten willen delen. De website www.IngeniiBouwinnovatie.nl is op dit moment under construction.

Henk Koekoek en Marc van Bommel
directie De Nieman Groep

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details