Platform over gevels, glas & daken
Meerwaarde met circulaire gevelrenovatie 

Meerwaarde met circulaire gevelrenovatie 

Op woensdag 15 mei a.s. vindt op de vakbeurs Renovatie & Transformatie in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de talkshow ‘Meerwaarde met circulaire gevelrenovatie – Ongekende kansen in metalen gevels’ plaats.

Henk Zoontjens, directeur van de VMRG, gaat als talkshowhost het gesprek aan over hoe circulariteit de hoofdrol kan spelen in gevelrenovatie. Wat is daarbij de meerwaarde van metalen ramen, deuren en vliesgevels? Hoe circulair zijn die eigenlijk? En geven ze een gebouw ook meer waarde? 

Circulair metaal

Korte presentaties over circulair metaal in (gevel)renovatie worden afgewisseld met vragen, gesprekken en discussie met de gasten. Met Ron Jacobs (Jansen AG) zal het gesprek gaan over staal en circulariteit. Thijs de Goede, (Alba Concepts) neemt ons mee in de circulaire indicatoren en waarde. Raimond Stassen (Wicona Netherlands by Hydro) weet alles over aluminium en circulariteit en aan Han Blom (BAM Nederland BV) de vraag hoe te scoren met circulair metaal. 

Kennispartner

De VMRG is kennispartner van de vakbeurs Renovatie & Transformatie. Aangezien deze vakbeurs én de VMRG het doel hebben om kennis en inspiratie te delen, is de VMRG als kennispartner aangesloten bij deze vakbeurs. Binnen de sectoren renovatie en transformatie in de bouw is veel aandacht voor de gevel en gevelelementen. Dit wordt uiteraard mede ingegeven door de enorme bouw- en renovatieopgave. Daarnaast neemt de vraag naar kwaliteit en circulariteit, ook op het gebied van gevels, hand over hand toe. 

Gevelrenovatie

Bij de renovatie en/of transformatie van gebouwen is de gevelrenovatie een essentieel onderdeel om te komen tot een gebouw dat qua duurzaamheid voldoet aan deze tijd, of juist zorgt voor een nieuwe uitstraling. Dit laat vakbeurs Renovatie & Transformatie, op verzoek van de bezoekende professionals, al jaren zowel in het inhoudelijke programma als op de beursvloer terugkomen. In 2023 gaf ruim 1 op de 10 professionals aan primair geïnteresseerd te zijn in gevels en bijna 8% gaf aan zich primair te focussen op kozijnen, ramen en deuren. 

Wat?
Talkshow Meerwaarde met circulaire gevelrenovatie – Ongekende kansen in metalen gevels

Wanneer?
15 mei 2024 van 14.00 uur – 15.30 uur, gevolgd door een borrel

Waar?
Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch, theater Renovatie & Tranformatie

Tickets?
Ben u aangesloten bij de VMRG, check dan uw e-mail voor de persoonlijke uitnodiging hiervoor en meld u aan. Niet bij de VMRG aangesloten? Verzeker u van een ticket voor Renovatie & Transformatie op www.renovatiebeurs.nl. In het kennisprogramma op deze website reserveert u een plaats voor deze talkshow. Let op, het aantal plaatsen is beperkt!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details