Dekker_opening_showroom_05
00:34
10-10-2018

Luxe showroom van Dekker Hout en Austria Deuren geopend

Met een grandioze Braziliaanse carnaval show is vrijdag 28 september de luxe showroom van Dekker Hout en Austria Deuren geopend.

Naast het volledige assortiment Austria binnendeuren, buitendeuren, deurkozijnen, deurkrukken, scharnieren en sloten zijn ook veel toegepaste Dekker producten te bekijken.

Zo is er een volledige gevel opgebouwd uit Holz100 kruislaags hout met Kingspan Kooltherm dampopen isolatie en vele soorten en kleuren verticale en horizontale houten gevelbekleding.

Ook is er een verkoopstelling opgebouwd met de ideale presentatie van kozijn- en raamprofielen en montage binnendeur kozijnen. De vernieuwde lijstwerk kast heeft een prominente gekregen en levert een 20% omzet stijging op in profielen. De grote vlonders en vele nieuwe tuinschermen geven een veel beter beeld van hoe het terras of de schutting er uit komt te zien. Bij houten schuttingen zijn de nieuwe 8, 5×8, 5cm betonpalen te zien met een gewichtsreductie van 20kg per paal.

Onder genot van een drankje of lunch kan de showroom ook door Dekker relaties gebruikt worden voor (interne) vergaderingen en gecombineerd worden met een rondleiding door de productie.

Gevelbouw partners