Platform over gevels, glas & daken
Laat je ambacht zien met #carharttwin

Laat je ambacht zien met #carharttwin

Carhartt wil graag vaklieden M/V in de spotlights zetten met hun ambacht en passie. Dat doet ze met de nieuwe campagne #carharttwin. Deelnemers laten zien wat ze kunnen en inspireren daarmee de nieuwe generatie ambachtslieden. Op Instagram bijvoorbeeld, met als doel mensen te enthousiasmeren te kiezen voor een vak waarbij je de handen uit de mouwen steekt en mooie dingen maakt. Een win-win situatie want er zijn mooie prijzen te winnen voor alle deelnemers.

De spelregels zijn eenvoudig: laat je ambacht zien, post je foto of video op Instagram en gebruik #carharttwin. Je maakt dan kans op een Carhartt outfit ter waarde van € 1.000. Alle deelnemers krijgen sowieso een voucher voor 30% korting bij aankoop van werkkleding via www.carhartt.com. De actie loopt tot 1 december 2021. De winnaar wordt via loting bekend gemaakt.

Werk aan de winkel

Carhartt laat in haar najaarscampagne weer een aantal mooie ambachten zien. Er is onder andere gefilmd bij @JustFubar en @tinyhouse.store . Klik hier voor de campagne-video.

In Nederland zijn 800.000 vaklieden werkzaam bij 420.000 bedrijven. De komende tien jaar zijn er nog eens 500.000 extra vakmensen nodig. Dat zijn er behoorlijk veel. Carhartt Workwear zet zich in om mensen te laten zien hoe mooi het is om met je handen te werken. Het geeft enorm veel voldoening en er is erg veel werkgelegenheid.

Informatie

Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com en klik op de video op de homepage. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details