Platform over gevels, glas & daken
Krachtig slijpen – zonder kabel

Krachtig slijpen – zonder kabel

De nieuwe accu-haakse slijper AGC 18 van Festool

Uitbreiding in de Festool 18 Volt-serie: de nieuwe accu-haakse slijper AGC 18 schittert met robuustheid en perfecte ergonomie voor slijpwerkzaamheden.

“Met de nieuwe AGC 18 bieden wij een accu-aangedreven krachtpatser die zowel qua robuustheid als met zijn uitstekende ergonomie grenzen verlegt. De nieuwe accu-haakse slijper is ideaal voor (bouw)timmermannen, aannemers en ZZP’ers, want hiermee kunnen slijpwerkzaamheden en kleinere slijpwerkzaamheden zonder kabel op de bouwplaats uitgevoerd worden”, zegt José Kunze – trainer bij Festool. Slim detail: de compacte krachtpatser past tezamen met gemonteerde slijpschijf en accu in de Systainer – dat bespaart tijd bij het uit- en inpakken. Dankzij de vergrendelbare spindel en de snelspanmoer kan tijdens het werk in een handomdraai snel en zonder gereedschap van schijf worden gewisseld. Ook op het punt van de ergonomie scoort de AGC 18 hoog: de aan- en uitschakelaar is perfect voor slijpwerkzaamheden gepositioneerd en de machine is perfect uitgebalanceerd. Loopt zeer rustig en trillingsarm doordat de motor en behuizing van elkaar losgekoppeld zijn.

Zonder koolborstels, krachtig en duurzaam
De voordelen van de nieuwe AGC 18 zijn de koolborstelloze en dus onderhoudsvrije EC-TEC-motor. De  motor en de elektronica is beschermd tegen indringend stof door een extra beschermlaag in de behuizing van de motor. De stofbestendigheid en duurzaamheid in combinatie met het uitgebreide Festool Service-aanbod zoals 3 jaar garantie maken de AGC 18 een investering meer dan waard.

AGC 18

De motor maakt veel indruk met de zachte aanloop en is bovendien met een elektronische overbelastingsbeveiliging uitgerust. Voor veiligheid en duurzaamheid zorgen bovendien de herstartbeveiliging, een digitale temperatuurbewaking en de motorrem (2 sec.). Met behulp van deze functies kan de gebruiker de machine beter controleren en veiliger werken. Eveneens praktisch: het toerental van de AGC 18 kan traploos van 4.500 tot 8.500 omw/min worden geregeld, wat op het materiaal afgestemd werken mogelijk maakt. Slimme details die de AGC 18 een maximum aan robuustheid en duurzaamheid verlenen,

3 jaar geen extra kosten
Uiteraard is de nieuwe AGC 18 voorzien van Garantie all-inclusivena registratie via www.festool.nl/service. Hiermee bent u 36 maanden lang beschermd tegen ALLE reparatiekosten. Zelfs in geval van diefstal denkt Festool met u mee door u te beschermen tegen hoge kosten.

De nieuwe AGC 18 is vanaf september 2019 leverbaar bij de Festool dealer. Meer informatie is te vinden op: www.festool.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details