Platform over gevels, glas & daken
Krachtig slijpen zonder kabel

Krachtig slijpen zonder kabel

Uitbreiding in de Festool 18 Volt-serie: de nieuwe accu-haakse slijper AGC 18 schittert met robuustheid en perfecte ergonomie voor slijpwerkzaamheden.

“Met de nieuwe AGC 18 bieden wij een accu-aangedreven krachtpatser die zowel qua robuustheid als met zijn uitstekende ergonomie grenzen verlegt. De nieuwe accu-haakse slijper is ideaal om slijpwerkzaamheden zonder kabel op de bouwplaats uit te voeren,” zegt José Kunze, trainer bij Festool.

Slim detail: de compacte krachtpatser past tezamen met gemonteerde slijpschijf en accu in de Systainer, dat bespaart tijd bij het uit- en inpakken. Dankzij de vergrendelbare spindel en de snelspanmoer kan tijdens het werk in een handomdraai snel en zonder gereedschap van schijf worden gewisseld. Ook op het punt van de ergonomie scoort de AGC 18 hoog: de aan- en uitschakelaar is perfect voor slijpwerkzaamheden gepositioneerd en de machine is perfect uitgebalanceerd. Loopt zeer rustig en trillingsarm doordat de motor en behuizing van elkaar losgekoppeld zijn.

De nieuwe AGC 18 is voorzien van Garantie all-inclusive na registratie via www.festool.nl/service. Hiermee bent u 36 maanden lang beschermd tegen alle reparatiekosten. Zelfs in geval van diefstal denkt Festool met u mee door u te beschermen tegen hoge kosten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details