Platform over gevels, glas & daken

Keramische pannen met inkjettechnologie

Naamloos-1-kopiëren-1-1

16 december 2018 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Tijdens de BouwBeurs in Utrecht van 4 t/m 8 februari 2019 introduceert Lei Import hoogwaardige keramische pannen met inkjettechnologie op de Nederlandse markt: de BorjaJET.

De BorjaJET pan opent voor architecten en opdrachtgevers een wereld aan mogelijkheden als het gaat om de vormgeving van daken en gevels. Prints die voorheen niet mogelijk waren, komen met de BorjaJET binnen handbereik. De pannen zijn door de aanwezige textuur en de natuurgetrouwe print niet te onderscheiden van echt hout, marmer, cement, geoxideerd metaal of natuursteen. Binnen elke kleur zorgen 21 verschillende prints voor een gevarieerd, niet-repeterend eindresultaat. Producent Tejas Borja geeft 30 jaar garantie op de print.

Lei Import speelt met de introductie van de BorjaJET onder meer in op de vraag naar duurzame gebouwoplossingen waarbij gevel en dak uitgevoerd zijn in hetzelfde materiaal. De Tejas Borja FLAT-5XL is daarvoor met zijn 457 mm x 510 mm afmetingen en variatie in prints uiterst geschikt.

De BojraJET pan is in al zijn variaties van 4 t/m 8 februari te zien op de Bouwbeurs in Utrecht, standnummer 11.F079. Meer informatie is te vinden op de website www.lei-import.nl.

Bron afbeelding: Lei Import

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Gevelbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details