Platform over gevels, glas & daken
Keralit voegt moderne sierlijst toe aan dakrand assortiment

Keralit voegt moderne sierlijst toe aan dakrand assortiment

Om de bovenkant van de dakrand in een klassieke of landelijke stijl af te werken, heeft Keralit sinds jaar en dag de klassieke sierlijst in het assortiment. Voor dakranden van meer eigentijdse woningen introduceert Keralit nu een moderne variant.

Dakranden zijn er in vele maten en kleuren. Zo ook de onderhoudsarme dakranden van Keralit. Dankzij het gepatenteerde ophangsysteem is de Keralit dakrand tot 3x sneller te monteren dan traditionele systemen. De kunststof dakrandpanelen worden geleverd met vele accessoires, waardoor Keralit dakrandbekleding in elke situatie kan worden toegepast.

Strakke uitstraling

De nieuwe, moderne sierlijst van Keralit is recht afgewerkt, waardoor de dakrand een strakke, slanke uitstraling krijgt. Zowel de moderne als de klassieke sierlijst zijn verkrijgbaar in alle 15 Keralit dakrand kleuren en zijn geschikt voor de verschillende maatvoeringen. Ook voor de moderne sierlijst zijn bijpassende hoekstukken en tussenstukken verkrijgbaar, en geldt 6 meter als standaard lengte.

Wilt u de nieuwe sierlijst in het echt zien of aan uw klant laten zien? Vraag dan een gratis proefmonster aan via https://www.keralit.nl/sierlijst-modern/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details