Platform over gevels, glas & daken
Gevelbekleding

Keralit introduceert kleurgroep modern eiken

keralit-sponningdeel-143-horizontaal-zwart-eiken

28 april 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Keralit voegt vijf nieuwe, eigentijdse kleuren toe aan het assortiment. De hoogwaardige kunststoffen gevelbekleding is nu verkrijgbaar in de kleurgroep ‘Modern eiken’. Met een aangepaste oppervlaktestructuur lijkt de uitstraling van deze producten nog meer op die van hout.

Met de vijf nieuwe kleuren en structuren speelt Keralit in op de vraag vanuit de markt naar meer natuurlijk uitziende materialen. De modern eiken panelen hebben geen unikleur, maar een natuurlijke kleurmix. In plaats van de tekening van een houtnerf is een vlamtekening aangebracht in het oppervlak.

Vijf nieuwe houtkleuren

De nieuwe kleurgroep ‘Modern eiken’ bestaat uit wit eiken, natuur eiken, taupe eiken, bruin eiken en zwart eiken. De nieuwe kleuren zijn beschikbaar voor alle modellen gevelbekleding van Keralit. Dat omvat het sponningdeel 143 (werkende breedte in mm), het sponningdeel 190 en het potdekseldeel 177. Ook alle hulpprofielen en afwerkingsproducten zijn beschikbaar in de nieuwe kleuren.

De nieuwe kleuren zijn toegevoegd aan de Keralit gevelvisualisator, zodat de nieuwe kleuren gemakkelijk vergeleken kunnen worden in de verschillende modellen en op verschillende woningtypes.

Nieuwe dakrandkleur

Keralit heeft tevens een nieuwe kleur toegevoegd aan het assortiment dakranden. Deze zijn nu ook verkrijgbaar in zwartgrijs. Zwartgrijs was al beschikbaar als gevelbekleding en kan hiermee dus over de gehele gevel worden toegepast.

De Keralit kleuren in het echt zien?

Een kleurmonster geeft een goed beeld van de kleur en de structuur van Keralit gevel- en dakrandbekleding. Vraag gratis kleurmonsters van de nieuwe én bestaande Keralit kleuren aan via https://www.keralit.nl/kleurmonsters

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details