Platform over gevels, glas & daken
Huisdeursysteem van uitzonderlijke kwaliteit en  met een unieke uitrusting

Huisdeursysteem van uitzonderlijke kwaliteit en met een unieke uitrusting

Met het huisdeursysteem heroal D 72 creëert heroal een unieke systeemvariatie. Daarbij vormen de allerbeste materialen, optimale functionaliteit, hoogwaardige designvarianten en maximale flexibiliteit de ideale basis voor altijd individuele en exclusief vervaardigde afzonderlijke stukken. heroal biedt installateurs, architecten en planners daarmee een zo groot mogelijke vrijheid in de particuliere en objectbouw.

De oppervlakteafwerking heroal SD is buitengewoon corrosie-, weer- en UV-bestendig. Opvallende oppervlaktedesigns zoals een betonlook geven het huisdeursysteem heroal D 72 een moderne uitstraling.

 

Nieuwe, omkeerbare vulstukbevestiging

heroal biedt bij het huisdeursysteem heroal D 72 een voor het aluminium gedeelte unieke vulstukbevestiging aan. Bij deze variant is het mogelijk om het geprefabriceerde vulstuk door voegen in de vleugel te bevestigen. Door de verschillende mogelijkheden, die heroal voor de vulstukbevestiging aanbiedt, kunnen maximale vleugelformaten worden vervaardigd. Daarnaast wordt het materiaalgebruik geoptimaliseerd, omdat bij de gebruikte vleugelprofielen heroal D 72 PF („Panel Fixed“) met vast binnenbeslag geen glaslat nodig is.

De uitbreiding van het deursysteem heroal D 72 met een profielconstructie voor dit type vulstukbevestiging biedt verschillende voordelen voor installateurs. Zo wordt de montage – ook op de bouwplaats – vereenvoudigd en de verwerkingstijd van het gehele systeem verkort, omdat bewerkingsstappen (zoals het monteren van de glaslat) komen te vervallen. De vleugels van het huisdeursysteem zijn verkrijgbaar in twee vulstukdiktes. 60 mm vulstukdikte met een inbouwdiepte van 72 mm en 70 mm vulstukdikte met een inbouwdiepte van 82 mm.

De ergonomische, greeplijst vervangt de klassieke handgreep aan de buitenzijde. Deze kan worden voorzien van een coating in de Le Corbusier kleuren en legt zo subtiele of opvallende accenten. De greeplijst is verkrijgbaar in drie lengtes met of zonder led-lichtlijst.

 

Expressieve oppervlakken

Het huisdeursysteem heroal D 72 kan net als alle heroal systeemoplossingen in uiteenlopende kleuren en designs worden gecoat, om accenten te leggen of om harmonieus in een gebouwschil te worden gevoegd. Daarbij kunnen verschillende kleurtinten en designs voor kozijnen, vulstukken, greeplijsten en scharnieren worden gekozen – standaard ook binnen en buiten verschillend. Er is keuze uit de kleuren van het gehele RAL-gamma, de kleurtinten van Les Couleurs® Le Corbusier, waarvoor heroal binnen de branche een exclusieve licentie bezit en de oppervlakteafwerking heroal SD, waarmee designs als natuurlijk hout- of moderne betonlooks kunnen worden gerealiseerd. heroal biedt daarmee nieuwe mogelijkheden voor installateurs, aannemers, architecten en planners voor de particuliere en objectbouw.

Het huisdeursysteem heroal D 72 is geschikt voor alle inbouwsituaties in de nieuwbouw of renovatie, of het nu exclusief en modern of tijdloos elegant is.

 

Voordelen voor installateurs

Naast de verwerkingsvoordelen van de omkeerbare vulstukbevestiging, ligt het belangrijkste voordeel in het snelle reactievermogen. Binnen slechts twee weken ontvangen heroal partners de hoogwaardige heroal D 72 systeemprofielen, het huisdeurvulstuk met omkeerbaar vulstuksysteem en de heroal DF beslagsets voor vlakke en opdekkende kozijn-/vleugelcombinaties binnenshuis uit één bron – in de vertrouwde heroal kwaliteit en gecoat met de uitermate duurzame heroal hwr poedercoating.

Huisdeursysteem D 72 met nieuwe, omkeerbare vulstukbevestiging

 

heroal huisdeurconfigurator

Om de voordelen van het huisdeursysteem heroal D 72 zo goed mogelijk te kunnen presenteren, heeft heroal een huisdeurconfigurator ontwikkeld. Met de online configurator kan iedere heroal D72 huisdeur op maat en naar eigen smaak worden samengesteld: https://konfigurator.heroal.de/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details