Platform over gevels, glas & daken
Huisdeursysteem van uitzonderlijke kwaliteit en met een unieke uitrusting
Door de verschillende mogelijkheden, die heroal voor de paneelbevestiging aanbiedt, kunnen maximale vleugelformaten worden vervaardigd.

Huisdeursysteem van uitzonderlijke kwaliteit en met een unieke uitrusting

Met het huisdeursysteem heroal D 72 creëert heroal een unieke systeemvariatie. Daarbij vormen de allerbeste materialen, optimale functionaliteit, hoogwaardige designvarianten en maximale flexibiliteit de ideale basis voor altijd individuele en exclusief vervaardigde afzonderlijke stukken. heroal biedt installateurs, architecten en planners daarmee een zo groot mogelijke vrijheid in de particuliere en objectbouw.

De vleugels van het huisdeurysteem zijn verkrijgbaar in twee paneeldiktes.

Nieuwe, omkeerbare paneelbevestiging

heroal biedt bij het huisdeursysteem heroal D 72 een voor het aluminium gedeelte unieke paneelbevestiging aan. Bij deze variant is het mogelijk om het geprefabriceerde paneel in de vleugel te bevestigen. Door de verschillende mogelijkheden, die heroal voor de paneelbevestiging aanbiedt, kunnen maximale vleugelformaten worden vervaardigd. Daarnaast wordt het materiaalgebruik geoptimaliseerd, omdat bij de gebruikte vleugelprofielen heroal D 72 PF („Panel Fixed“) met vast binnenbeslag geen glaslat nodig is.

De uitbreiding van het deursysteem heroal D 72 met een profielconstructie voor dit type paneelbevestiging biedt verschillende voordelen voor installateurs. Zo wordt de montage – ook op de bouwplaats – vereenvoudigd en de verwerkingstijd van het gehele systeem verkort, omdat bewerkingsstappen (zoals het monteren van de glaslat) komen te vervallen. 

heroal biedt bij het huisdeursysteem heroal D 72 een voor het aluminium gedeelte unieke omkeerbare paneelbevestiging aan.

De vleugels van het huisdeurysteem zijn verkrijgbaar in twee paneeldiktes. 60 mm paneeldikte met een inbouwdiepte van 72 mm en 70 mm vulstukdikte met een inbouwdiepte van 82 mm.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details