Platform over gevels, glas & daken
Huis- en projectdeursysteem
Het heroal aluminium deursysteem D 72 in de kleurtinten van Les Couleurs® Le Corbusier.

Huis- en projectdeursysteem

Het heroal aluminium deursysteem D 72 heeft zich sinds de introductie gevestigd als een gewild deursysteem, dankzij de uitstekende flexibiliteit op het gebied van functie, vormgeving en toepassingsmogelijkheden en de maximale productie-efficiëntie. heroal D 72 maakt het mogelijk om alle gangbare soorten openingswijzen te realiseren – inclusief automatische deursystemen, deuren met vingerbescherming en inbraakwerende deuren (tot RC 3), ook met vluchtdeurfunctie. De beproefde allrounder is nu aangevuld met meer functies. 

Tijdbesparende en betrouwbare productie

De verbindingsschroeven zorgen voor een eenvoudigere, efficiëntere en procesveilige verwerking van de hoeken, zonder dat er een beitel en hamer nodig zijn. Dankzij nieuwe bevestigingssets voor de naar buiten opengaande roldeurscharnieren is ook het verstelbereik aanzienlijk geoptimaliseerd. Het bestaande boorpatroon van de oude bevestigingssets kan daarbij worden overgenomen. Bovendien werd een multifunctionele stans ontwikkeld voor de bewerking van het profiel. Het maakt alle essentiële bewerkingsstappen in één gereedschap mogelijk. Een verdere vernieuwing is de tweedelige deur- en renovatiedrempel, die de voordelen van de doorlopende en de tussengeschroefde drempel combineert. De clipsysteem-techniek zorgt voor een eenvoudig en rendabele montage. Het gebruik van de nieuwe renovatiedrempel maakt een betere inbouw bij de renovatie van oude gebouwen mogelijk. 

Een doorsnede van het heroal aluminium deursysteem D 72.

Creatieve ontplooiingsmogelijk-heden met functioneel comfort

heroal D 72 biedt ook een esthetische en tegelijkertijd functionele oplossing voor architecten en planners. Voor indrukwekkende ingangszones in de woning- en projectbouw kan het deursysteem dankzij de zeer weerbestendige heroal hwr-poedercoating individueel worden gecoat – desgewenst binnen en buiten verschillend. Gekozen kan worden uit bijna alle RAL-kleuren en de exclusieve kleurtinten van Les Couleurs® Le Corbusier. De coatingtechnologie heroal SD biedt bijzonder indrukwekkende designs, waarmee bijvoorbeeld hout- of betonlooks kunnen worden gecreëerd.

Extra comfort wordt gerealiseerd door de barrièrevrije nuldrempel. Om tegelijkertijd de binnenruimte tegen vocht te beschermen, heeft heroal het drainagesysteem heroal DS ontwikkeld. heroal DS voert aanwezig oppervlaktewater met een snelheid tot 0,8 l/s onder een hoogwaardige roestvrijstalen afdekking zonder terugstroming af. Ongeacht de openingswijze is het innovatieve drainagesysteem heroal DS geschikt voor alle openingen met een groot oppervlak. Met heroal DS, geïntegreerd in het aluminium deursysteem heroal D 72, ontstaat een technisch tot volle ontwikkeling gekomen oplossing voor projectdeuren met de hoogste eisen aan functie en esthetiek. Zo kunnen barrièrevrije oplossingen zeker qua planning, functioneel en esthetisch worden gerealiseerd en voldoen ze bovendien aan alle wettelijke en normatieve eisen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details