Platform over gevels, glas & daken
HMB VERBINDT CONSUMENT AAN SLOTENEXPERT VIA LOXUP

HMB VERBINDT CONSUMENT AAN SLOTENEXPERT VIA LOXUP

Initiatiefnemer HMB mistte al jaren een platform waar consumenten terecht kunnen met vragen en problemen met betrekking tot de beveiliging van ramen en deuren. “LOXUP laat vraag en aanbod naadloos op elkaar aansluiten. Een win-win-situatie dus”, aldus Femke Oudshoorn – Adjunct-directeur HMB. 

Gouden combinatie 

“Het is ons doel om, samen met onze partners, alle huiseigenaren in Nederland bewust te maken van het belang van goede raam- en deurbeveiliging en hen inzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn”, licht Femke toe. LOXUP gaat hierbij uit van drie pijlers: noodhulp, een beveiligingscheck aan huis en een beveiligingsupgrade. De aangesloten partners spelen hierin een essentiële rol. Zij vormen, samen met de kennis en kwaliteit die LOXUP in huis heeft, een gouden combinatie! 

Informatie & inspiratie

Een team van professionals is achter de schermen maanden bezig geweest met de realisatie van dit platform. Ook de komende periode doen zij er alles aan om middels blogs in te spelen op de vragen en problemen die spelen onder de doelgroep. “We zijn er om mensen in de vorm van blogs en vlogs op een laagdrempelige manier te informeren en inspireren. Zo bieden we handige (beveiligings)tips en hebben we een online tool ontwikkeld waarmee de consument binnen één minuut weet hoe het met de beveiliging van zijn deur gesteld is. Als men naar aanleiding hiervan twijfels heeft, bieden we een beveiligingscheck aan huis aan door een slotenexpert uit de desbetreffende regio”, legt Femke uit.

Online podium en omzetboost voor partners

Maar ook de aangesloten partners kunnen het nodige van LOXUP verwachten. Zo biedt het online platform hen een podium met een speciale partnerpagina, waarmee ze zichzelf online in de spotlights kunnen zetten. Ook een starterskit vol kant-en-klare webteksten, sfeerafbeeldingen, banners en social media posts staat voor hen klaar. Hiermee wordt de kracht van herhaling vergroot. Grootschalige online en offline marketingcampagnes moeten er tot slot voor zorgen dat er landelijk veel mensen bereikt worden. “Met deze tools werken onze partners aan hun online zichtbaarheid, bereiken ze meer (potentiële) klanten uit hun regio en geven ze tegelijkertijd hun omzet een boost”, aldus Carel Frumau – Commercieel Manager HMB.

Klaar voor de toekomst!

Het platform is pas net gelanceerd. Dit neemt niet weg dat er geen grote toekomstdromen zijn. Sterker nog; dit platform biedt in het digitale tijdperk waarin we nu leven enorme kansen en mogelijkheden. “Wij zijn ervan overtuigd dat LOXUP de potentie heeft om een groot succes te worden en we het concept in de toekomst ook kunnen gaan uitbreiden. Ons team is het platform aan het klaarstomen en kan niet wachten om samen met onze enthousiaste partners te beginnen aan een onvergetelijk digitaal avontuur”, sluit Femke trots af! Nieuwsgierig?

Kijk eens op loxup.nl Interesse om partner te worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details