Platform over gevels, glas & daken
Het monsterboek Massief NT, terug van weggeweest !

Het monsterboek Massief NT, terug van weggeweest !

Bekijk alle 125 decoren van deze kleurencollectie, overzichtelijk en per categorie gerangschikt. Voorzien van échte productstalen, realistisch in decor en standaard oppervlaktestructuur. Een ander oppervlak kan ook, zelfs hoogglans behoort tot de mogelijkheden. Met dit monsterboek is het nog eenvoudiger een juiste decorkeuze te maken voor uw project.

 
Wilt u een groter kleurstaal ontvangen, dan kan dat nog altijd via onze 24-uurs monsterservice. Vraag het vrijblijvend aan via onze website www.plastica.nl. Ook hier vindt u alle decoren terug. 

GRAAG ONTVANG IK HET NIEUWE MONSTERBOEK VAN MASSIEF NT

Massief NT, vrijheid in ontwerp en uitvoering

Massief NT is een merk van de allerhoogste kwaliteit. Al meer dan 30 jaar geeft deze gevelbekleding kleur aan het straatbeeld in Nederland. En misschien belangrijker nog, de gevelplaat blijft zijn kleur behouden. Jaar in jaar uit. Dankzij de uitgebreide kleurencollectie is er bovendien voor elk wat wils. Houdt u van authentiek of juist van trendy? Een robuuste uitstraling of kiest u liever voor elegant? Massief NT geeft u vrijheid, zekerheid én kwaliteit in ontwerp en uitvoering.
 

  • Standaard PEFCTM gecertificeerd
  • Standaard KOMO kwaliteitsverklaring (KIWA)
  • Standaard brandclassificatie Euroklasse B (NEN-EN 13501-1)
  • Standaard hoogwaardige acrylaat toplaag
  • Standaard dubbelzijdig decor én oppervlaktestructuur
  • Standaard 4 plaatafmetingen
  • 10 jaar gegarandeerd

Laat u zich inspireren door de tientallen referenties op onze website. Nieuwe projecten in de woning-, utiliteits en recreatiebouw en daarnaast ook renovatieprojecten. Gerealiseerd met diverse bevestigings- en bewerkingsmethodieken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details