Platform over gevels, glas & daken
Herstellen of restylen van metalen gevelbeplating

Herstellen of restylen van metalen gevelbeplating

Niet alleen vanwege de architectonische uitstraling maar ook omdat het duurzaam recyclebaar is, wordt metalen gevelbeplating meer en meer toegepast. Het gaat zeer lang mee en is sterk, maar ook licht en plooibaar. Door montage, storm of andere vormen van impact kunnen er beschadigingen ontstaan. Schade aan het oppervlak van de buitenbeplating, krassen in de toplaag van de coating of schade door de zinc-primerlaag heen. In het laatste geval moet het snel worden afgesloten met een tweelaags verfsysteem om de kwaliteit van het paneel te behouden.

Herstellen of restylen van metalen gevelbeplating

Stellendam: een project waar Panel Fix meerdere werkzaamheden heeft aangepakt: het restylen van overheaddeuren, entreepuien én de kozijnen in RAL 9007 metallic.

 

Of het nu gaat om schadeherstel aan dak- of wandpanelen, overheaddeuren, loopdeuren, koelcelpanelen, sectionaal deuren en kozijnen: het moet snel, vakkundig én mooi opgelost worden. Aan het woord is Yusuf Erdener, projectleider bij Panel Fix, een partij met ruim dertien jaar ervaring op dit gebied. “Met persoonlijke aandacht en zorg herkennen we altijd direct wat de beste oplossing is bij elke individuele schade. Een standaardoplossing bestaat niet. Onze mobiele gevelspecialisten hebben de specifieke kennis én zijn standaard bevoorraad om alle type schades in ieder materiaal perfect te herstellen.” Zoals bij de Brainport Industries Campus in Eindhoven. “Wij hebben ons hard ingezet om de herstelwerkzaamheden aan de panelen aan de binnen- en buitenzijde voor de oplevering af te ronden. Ook de overheaddeuren zijn in een andere RAL-kleur overgespoten. Vooral aan de buitenzijde was het best complex om alles goed te spuiten, omdat hier sprake was van verschillende RAL-kleuren naast elkaar.” Bij het project Koninklijke Euroma in Zwolle kwam een ander soort specialisme aan bod. “In deze sector wordt gewerkt met speciale foodsafe gecoate panelen. Onze specialisten herstellen de schade niet alleen mooi, maar ook functioneel, waardoor de garantie van de leverancier behouden blijft.”

Restylen

Herstellen of restylen van metalen gevelbeplating

Koninklijke Euroma in Zwolle: speciaal foodsafe gecoate panelen. De schade is niet alleen mooi, maar ook functioneel hersteld, waardoor de garantie van de leverancier behouden blijft.

 

“Kleurverschillen door verbouwing, renovatie, veroudering of verkrijting door UV-stralen of zure/vervuilde regen, spuiten wij vakkundig weg. Maar ook verandering van smaak of eigenaar kan een reden zijn voor het restylen van een gebouw. Onze gevelcoating specialisten beoordelen eerst de status van de panelen en de bestaande coating. Vanuit die basis wordt de juiste coating gefabriceerd.”

Vastgoedonderhoud

Naast schadeherstel en restylen, wil het team van Panel Fix ook ontzorgen bij beheer van verschillende werkzaamheden aan gebouwen. “We zijn dé partij voor vastgoedontwikkelaars waar we de zorg van herstel uit handen nemen en alles met de hoogste kwaliteit uitvoeren.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details