Platform over gevels, glas & daken
Groen bezig, ook in silo

Groen bezig, ook in silo

Weber Beamix Beton 75 eco in silo

Weber Beamix, heeft de ambitie om in 2050 CO2 neutraal te zijn. En daar worden nu al grote stappen voor gezet. Naast het terugdringen van de uitstoot tijdens productieprocessen, wordt er ook gekeken naar de samenstelling van producten. Met de introductie van Weber Beamix Beton 75 eco heeft Weber Beamix weer een grote stap gezet richting de genoemde klimaat ambitie. En nu is dit product ook beschikbaar in silo!

Sterk

Weber Beamix introduceerde in 2021 Beton 75 eco in verpakkingen van 25 kg. Een beton die door zijn bijzondere samenstelling een CO2 reductie van 50% realiseert, terwijl de sterke eigenschappen intact blijven. Beton 75 eco voldoet aan de norm EN 206, heeft de sterkteklasse C20/25 en is KOMO en BSB gecertifieerd.  Zoals je ziet, ook Weber Beamix Beton 75 eco voldoet aan de hoge kwaliteitseisen.

Verkrijgbaar in silo

Voor werken vanaf 7,5 m3 ( 15 ton) is het nu ook mogelijk om Beton 75 eco in een silo te bestellen. Alle gemakken die een silo met zich meebrengt, zijn nu ook van toepassing op deze mortel. De hoeveelheid mortel die je op dat moment nodig hebt, wordt aangemaakt. Geen wachttijden en geen toeslagen voor kleine leveringen. Met een uitlevering van ca. 12 liter per minuut is een kruiwagen binnen 5 minuten gevuld. De silo met menger zorgt voor een goede voortgang van het werk. En wanneer het storten klaar is, laat de speciale rubberen mengbuis zich eenvoudig schoonmaken.

Betonakkoord

In 2018 is door de industrie het betonakkoord getekend. Eén van de onderwerpen is het behalen van een verder dalende CO2-uitstoot met als ondergrens 30% CO2-reductie in 2030 ten opzichte van 1990, en een intentie tot 49% reductie in de keten. Dit uiteraard met de kwaliteit en duurzaamheid van het hedendaagse beton. Weber Beamix is dan ook trots dat dit doel al in 2021 is bereikt.

Meer informatie en de specificaties van Beton 75 eco kun je vinden op www.weberbeamix.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details