Platform over gevels, glas & daken
Gouden tips voor een optimaal bedrijfsproces in de gevelbouw

Gouden tips voor een optimaal bedrijfsproces in de gevelbouw

De vraag naar complexe gevels neemt toe. Daarmee ook de kans op het maken van fouten. In combinatie met de druk van stijgende materiaalprijzen en een tekort aan personeel, voeden deze ontwikkelingen de noodzaak van procesoptimalisatie in de gevelbouw. Om gevelbouwers te helpen heeft ISD Group de whitepaper Gouden tips voor een optimaal bedrijfsproces in de gevelbouw’ ontwikkeld.

Met een tekort aan arbeidskrachten én steeds duurdere materialen, staat er een uitroepteken achter het thema ‘optimalisatie’. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen kan de ketendruk verlichten, maar waar begin je? Er zijn namelijk legio mogelijkheden om bedrijfsprocessen net iets slimmer uit te voeren. Welke ontwikkelingen, trends, valkuilen en struikelblokken zijn er in procesoptimalisatie? En wat zijn de belangrijkste tips voor meer efficiëntie? Dat lees je in de whitepaper ‘Gouden tips voor een optimaal bedrijfsproces in de gevelbouw’.

ISD Group ontwikkelt niet alleen 3D CAD-software voor de gevelbouw, maar helpt gevelbouwers ook makkelijker en efficiënter te werken. Speciaal daarvoor heeft ISD deze whitepaper samengesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details