Platform over gevels, glas & daken
Nieuws

Gouden tips voor een optimaal bedrijfsproces in de gevelbouw

Optimaal-bedrijfsproces-gevelbouw_afbeelding-mailing[2]

8 november 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De vraag naar complexe gevels neemt toe. Daarmee ook de kans op het maken van fouten. In combinatie met de druk van stijgende materiaalprijzen en een tekort aan personeel, voeden deze ontwikkelingen de noodzaak van procesoptimalisatie in de gevelbouw. Om gevelbouwers te helpen heeft ISD Group de whitepaper Gouden tips voor een optimaal bedrijfsproces in de gevelbouw’ ontwikkeld.

Met een tekort aan arbeidskrachten én steeds duurdere materialen, staat er een uitroepteken achter het thema ‘optimalisatie’. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen kan de ketendruk verlichten, maar waar begin je? Er zijn namelijk legio mogelijkheden om bedrijfsprocessen net iets slimmer uit te voeren. Welke ontwikkelingen, trends, valkuilen en struikelblokken zijn er in procesoptimalisatie? En wat zijn de belangrijkste tips voor meer efficiëntie? Dat lees je in de whitepaper ‘Gouden tips voor een optimaal bedrijfsproces in de gevelbouw’.

ISD Group ontwikkelt niet alleen 3D CAD-software voor de gevelbouw, maar helpt gevelbouwers ook makkelijker en efficiënter te werken. Speciaal daarvoor heeft ISD deze whitepaper samengesteld.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details