Platform over gevels, glas & daken
Glazen Frans balkonsysteem: ‘plug and play’
SKYFORCE zorgt voor een optimaal doorzicht en een weids uitzicht naar buiten.

Glazen Frans balkonsysteem: ‘plug and play’

Een Frans balkon wordt doorgaans uitgevoerd als een balustrade of spijlen hekwerk voor een verdiepingshoog raam. ONLEVEL, bekend van de glazen balustrades, heeft met SKYFORCE een transparant alternatief. Een nagenoeg onzichtbare systeemoplossing voor een Frans balkon die zowel elegant als transparant is en tegelijkertijd optimale veiligheid biedt voor de gebruiker.

Onder het credo ‘all around glass’ heeft ONLEVEL een breed assortiment van aluminium profielen voor glazen balustrades, glazen schuifdeuren, glazen binnenwanden, privacyschermen, glasklemmen en glashouders. ONLEVEL is van origine een Duitse onderneming die intussen ook in de Benelux steeds meer bekendheid geniet. “We zijn bezig met het opzetten van een eigen divisie in de Benelux”, zegt verantwoordelijke Niels Wildschut. “Daarnaast werken we de laatste jaren aan een verdere verbreding van ons productassortiment. SKYFORCE is daarvan min of meer de eerste exponent.”

Systeemoplossing

SKYFORCE is de eerste systeemoplossing voor een Frans balkon op de markt. “Het systeem bestaat uit een set aluminium profielen die we volledig op maat aanleveren, in de juiste kleur gecoat, met alle gaten voorgeboord en de rubbers gemonteerd. Daarmee gaan we een stap verder dan de gevestigde orde. Op de bouw is het slechts een kwestie van de profielen links en rechts monteren en het glas erin klemmen”, legt Wildschut uit. “Omdat we volledig voorgemonteerde sets aanleveren, wordt per set tot wel 30 minuten aan montagetijd bespaard. We leveren SKYFORCE, inclusief alle bevestigingsmaterialen in twee varianten: voor montage in de dag of op de dag. De set voor montage op de dag is tevens in twee profielbreedtes beschikbaar: 50 of 37 millimeter voor een nóg smaller aanzicht.”

Online configureren en bestellen

ONLEVEL beschikt over een grote voorraad standaard sets en kan in veel gevallen SKYFORCE binnen drie werkdagen leveren. “Ook maatwerk vormt geen enkel probleem”, zegt Wildschut. “Omdat wij over een eigen coatinglijn beschikken kunnen we afwijkende lengtes snel leveren, veelal binnen tien werkdagen. Via een handige productconfigurator op onze website kan men SKYFORCE volledig naar wens samenstellen. Na het selecteren van het gewenste model, de kleur, eventuele opties, zoals een handregel op het glas, en het invoeren van de afmetingen, wordt automatisch een 3D-model gegenereerd en de bijbehorende prijs getoond. Vervolgens kan met een druk op de knop de bestelling worden geplaatst. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken.”

Een Frans balkon is initieel bedoeld als valbescherming. “In tegenstelling tot oplossingen met een balustrade of spijlen hekwerk zorgt SKYFORCE voor een optimaal doorzicht en een weids uitzicht door het verdiepingshoge raam naar buiten. Ook het gevelbeeld wordt nauwelijks verstoord. Veiligheid en esthetiek gaan hand in hand. SKYFORCE is uiteraard volledig getest en voldoet aan alle wettelijke normen en eisen”, zegt Wildschut tot besluit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details