Platform over gevels, glas & daken
Glaskunstenaars

Glaskunstenaars

Op zoek naar een architecturale glazen gevelbekleding of -constructie? De ‘glaskunstenaars’ van Starconstruct helpen om de mogelijkheden van glas in al zijn facetten beter te benutten. Een gesprek met zaakvoerder Joris De Bock over de specialiteiten en prachtige referenties in zowel binnen- als buitenland van de firma uit Oudenaarde. 

Architecturale glasprojecten

Starconstruct is sinds 2007 gespecialiseerd in de ontwikkeling van glasoplossingen voor bedrijfs- en openbare gebouwen. “Architecten, glasgevelbouwers, aannemers en studiebureaus kunnen bij ons terecht met al hun architecturale vragen en glasprojecten,” zegt De Bock. “Transparantie is de nieuwe norm in de architectuur. We hebben ons volledig toegelegd op de ontwikkeling van glazen geveltoepassingen met zichtbare of onzichtbare puntbevestigingen en met een grote architecturale ontwerpvrijheid. Daarbij zijn we niet gebonden aan standaard afmetingen.”

Complex glasstudiewerk

Complex glasstudiewerk en glasdikteberekeningen zijn voor Starconstruct dagelijkse kost. “Dankzij onze jarenlange ervaring in glasstudiewerk kunnen opdrachtgevers rekenen op altijd correcte budgetten, een kostenbesparend advies en glasstudiewerk op maat,” vervolgt De Bock. “Behalve het studiewerk verzorgen we vanuit Oudenaarde ook de assemblage om het montagewerk op de werf tot een minimum te beperken. We leveren alle op de markt verkrijgbare glastypes en accessoires, van maatwerk puntbevestigingen tot glasklemmen en rubbers.”

Referenties

Naast de aankoop van glas en glastoebehoren, bent u bij Starconstruct ook aan het juiste adres voor glasopmetingen, glasopleidingen, glasmontages en glasexpertises na glasschade. “We kunnen bogen op tal van mooie referenties, zowel in binnen- als buitenland, die gebaseerd zijn op onze knowhow en ervaring in de glassector. Zo hebben we een bijdrage geleverd aan het station Gent Sint-Pieters (België), het Mikkeli hospital (Finland), Paradise Street (Liverpool), Starbucks outlet Center (Roermond) en Ikea Bergen (België).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details