Platform over gevels, glas & daken
Glasfolie, een optimale bescherming tegen inbraak!

Glasfolie, een optimale bescherming tegen inbraak!

Een pand kan goed beveiligd worden met een alarminstallatie of camera’s, maar de ruiten blijven het meest inbraakgevoelig. Een alarmsysteem schrikt af en zorgt ervoor dat men gewaarschuwd wordt. Dit is effectief maar wel te laat; de inbreker is dan immers al binnen. Man Protection biedt dé oplossing om het inbrekers lastiger te maken; inbraakvertragende folie.

Door de toepassing van inbraakvertragende raamfolie wordt het glas vele malen sterker/taaier, waardoor een poging tot inbraak wordt bemoeilijkt. Met deze folie op de ruiten zal de schade bij ruitbreuk aanzienlijk minder zijn, omdat de glasscherven en eventuele splinters in de folie achterblijven. Het beschermt niet alleen tegen een poging tot inbraak en/of vandalisme, maar verhoogt hiermee ook de persoonlijke veiligheid. Deze transparante raamfolie vormt een schild tegen ongewenste gasten.

De voordelen van deze folie zijn;

– Glashelder en tevens 99% UV-werend

– Sterke verhoging van de (persoonlijke) veiligheid

– Montage vereist geen bouwkundige aanpassingen

– Lange levensduur

– Eenvoudig schoon te maken

– Voorzien van een hardcoat beschermlaag

– Voldoet aan bouwnormen NEN3569/EN12600/EN356 en

HACCP/BRC

– Tevens verkrijgbaar in combinatie met warmtewerende

of privacy folie

Veiligheidsfolie is uitermate geschikt voor onder andere woningen, kantoren, winkels, ziekenhuizen, scholen, gymzalen, kinderdagverblijven als doorvalbeveiliging, maar ook in de voedingsmiddelen industrie, zodat glassplinters niet in het voedsel terecht kunnen komen.

Naast veiligheidsfolie biedt Man Protection een breed assortiment aan raamfolies voor diverse doeleinden; het weren van warmte, licht en schadelijke UV-straling (99,9%), maar ook toepasbaar met betrekking tot isolatie of privacy. Voor meer informatie over raamfolie
mogelijkheden; www.manprotection.nl  

Tekst en beeld: Man Protection

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details