Platform over gevels, glas & daken
Glas met hoge toegevoegde waarde van Saint-Gobain Building Glass

Glas met hoge toegevoegde waarde van Saint-Gobain Building Glass

Saint-Gobain Building Glass produceert glas met hoge toegevoegde waarde dat het comfort van de gebruikers verbetert, en dit sinds 350 jaar.

De activiteiten van Saint-Gobain Building Glass hebben betrekking op een grote groep van toepassingen dankzij het zeer uitgebreid gamma van glasproducten. De producten zijn bestemd voor de woningbouw (binnen- en buitenbeglazing), en utiliteitsbouw, zoals bedrijven, kantoren, fabrieken en scholen.

Innovatie is één van de sleutelbegrippen van de onderneming en heeft betrekking op de verschillende glasfuncties: transparantie, thermische en akoestische isolatie, veiligheid, zonwering, interieurinrichting en het gebruiksgemak.

Saint-Gobain Building Glass, dicht bij de klant

Glas, van oudsher gebruikt omwille van z’n transparantie, beantwoordt vandaag aan de steeds verdergaande eisen van de bouwwereld. Ongeacht of het nu gaat om thermische en akoestische isolatie, zonwering of veiligheid. In de Benelux is Saint-Gobain Building Glass aanwezig in de verschillende marktsegmenten met een zeer groot productengamma. Om dicht bij zijn klanten te staan, beschikt het bedrijf over een uitgebreid netwerk van vestigingen. Dit netwerk zorgt voor de verwerking en bewerking van de glasproducten van Saint-Gobain Building Glass en de distributie naar de bouw en gevelbouw.

De technologische voorsprong van Saint-Gobain Building Glass en het inzetten van het unieke menselijke potentieel hebben het mogelijk gemaakt in samenwerking met klanten de meest bijzondere projecten te realiseren.

Onze missie

Bij Saint-Gobain Building Glass geloven we dat het belangrijkste in de bouwindustrie de zorg voor mensen en hun omgeving is. Saint-Gobain Building Glass biedt hoogwaardige en vernieuwende glasoplossingen voor alle woon- en werkomgevingen waar comfort en veiligheid vereist zijn. We vervullen de behoeften van onze klanten op vier belangrijke gebieden; ervaring, betrouwbaarheid, innovatie en passie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details