Platform over gevels, glas & daken
Gevelbekleding

Gevelschadeherstel en restylen van bedrijfspanden

Schadeherstel aan een sandwichpaneel.

15 februari 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Schade aan een gevel of kozijn? Of wil je je complete bedrijfspand een andere kleur geven? Maak dan kennis met DLM Gevelschadeherstel, dé specialist van Nederland (en ver daarbuiten) op het gebied van schadeherstel en restyling. Wij herstellen aluminium kozijnen, overheaddeuren, sandwichpanelen, gevelbeplating, zetwerk, koelcellen, cleanrooms en composiet beplating.

Schadeherstel is een vak apart. Je moet tenslotte verstand hebben van de materialen en de producten die je gebruikt. Ons team heeft jarenlange ervaring in het autoschadeherstel en alle diploma’s behaald. Wij hebben dus de juiste ervaring in advies en uitvoering, en zijn voornamelijk actief voor bouwbedrijven die tegen de oplevering aan zitten, waarbij schade is ontstaan. We werken voornamelijk in Nederland, maar ook daarbuiten. Zo hebben we al verschillende opdrachten gerealiseerd in Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland.

Schades herstellen en spuiten doet DLM Gevelschadeherstel ‘gewoon’ op locatie met de mobiele werkplaats. Eerst wordt de schade gerepareerd en vervolgens brengen we het geheel op de juiste kleur, waarbij we veelal de kleur ter plaatse ‘bijtinten’ om tot een uniform beeld te komen. Ook in het restylen van bedrijfspanden is DLM Gevelschadeherstel met zijn team van specialisten bedreven. Is de gevel dof en verweerd, of wilt u gewoon een modern, nieuw kleurtje? Het is geen probleem voor ons. Wij spuiten complete bedrijfspanden over en brengen doffe kozijnen, gevelbeplating en overheaddeuren weer in nieuwstaat.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Dirk Mulder

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details