Platform over gevels, glas & daken
Gevelmontagebedrijf timmert aan de weg
De Gevelbrigade positioneert zich als dé expert in geveltechniek.

Gevelmontagebedrijf timmert aan de weg

De Gevelbrigade positioneert zich als dé expert in geveltechniek. Het gevelmontagebedrijf is bekend met alle gangbare gevelsystemen en heeft al vele mooie gerenommeerde en beeldbepalende projecten op zijn naam staan. Directeur-eigenaar Peter de Boevé neemt ons mee naar twee recent opgeleverde projecten: Klaasje Zevenster in Amstelveen en SRON op het Leiden Bio Science Park.

In Amstelveen is De Gevelbrigade ruim een jaar bezig geweest met de montage van een vliesgevelsysteem op de begane grond en schuifpuien en intrekkozijnen met bovenbeplating op de verdiepingen.

Peter de Boevé en zijn compagnon Jimmy van der Zee hebben vele tientallen jaren ervaring in de geveltechniek. “We zijn al van jongs af aan bevriend en zijn al bijna dertig jaar collega’s,” zegt De Boevé. Beiden zijn jarenlang werkzaam geweest bij Widam Aluminiumbouw. “Na het faillissement van Widam in 2013 waren we vastbesloten om onze passie voor het vak voort te zetten. Samen hebben we De Gevelbrigade opgericht. We hebben een mooi klantenportfolio opgebouwd en zijn vooral actief met het monteren van ramen, deuren en gevels in het noorden van het land.”

Op de begane grond heeft De Gevelbrigade alle vliesgevels gemonteerd, terwijl de verdiepingen zijn voorzien van kozijnen.

Klaasje Zevenster

Een van de vaste opdrachtgevers van De Gevelbrigade is Van Hoesel Aluminium Kozijnen uit Goirle. “Voor Van Hoesel hebben we recent het project Klaasje Zevenster in Amstelveen opgeleverd, een project van De Nijs Bouw en Ontwikkeling en Huybrechts-Relou,” vertelt De Boevé. “Het gaat om vijf woontorens met respectievelijk vier, vijf, zeven en tien woonlagen midden in het centrum van Amstelveen. Hierin zijn 154 appartementen en zorgwoningen gerealiseerd. Op dit project zijn we ruim een jaar bezig geweest met de montage van een vliesgevelsysteem ter hoogte van de entrees en schuifpuien en intrekkozijnen met bovenbeplating op de verdiepingen. Al met al een prachtig en omvangrijk project voor ons.”

Vrijwel direct na de oplevering van Klaasje Zevenster is De Gevelbrigade ‘verhuisd’ naar Leiden om de geveldichting te verzorgen van SRON op het Leiden Bio Science Park.

SRON

Vrijwel direct na de oplevering van Klaasje Zevenster is De Gevelbrigade ‘verhuisd’ naar Leiden om de geveldichting te verzorgen van SRON op het Leiden Bio Science Park, eveneens in opdracht van Van Hoesel. “De nieuwbouw voor SRON (Netherlands Institute for Space Research) is een project van bouwcombinatie Medicomzes en Kuijpers en vervangt de vestiging in Utrecht. Het gebouw biedt ruimte aan medewerkers van SRON en aan samenwerking met topwetenschappers van de Universiteit Leiden, de Technische Universiteit Delft en aan duurzame samenwerking met andere organisaties en het bedrijfsleven. Op de begane grond hebben we alle vliesgevels gemonteerd, terwijl de verdiepingen zijn voorzien van kozijnen. Een project waar we een maand of drie zoet mee zijn geweest,” blikt De Boevé terug.

Als expert in geveltechniek, geven wij desgewenst deskundig advies en zorgen voor een snelle en degelijke uitvoering van alle gevelprojecten, resumeert De Boevé. “We zijn bekend met alle gangbare gevelsystemen en dankzij onze jarenlange kennis en ervaring is een kwalitatieve geveldichting gegarandeerd.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details