Platform over gevels, glas & daken
Nieuws

GEVEL 2020 | Vakbeurs voor ontwerp & engineering van de gebouwschil

gevel2020

23 september 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

28 T/M 30 JAN 2020 ROTTERDAM AHOY

Wat voeg jij toe aan de stad van de toekomst? Voor de architect is het een constante uitdaging om op zoek te gaan naar oplossingen en nieuwe materialen in de gebouwenschil voor een oneindig positief effect op het milieu, de maatschappij, economie en techniek. Modern Utopia, ook wel ‘de stad van de toekomst’, is dit jaar het centrale thema van GEVEL.

GEVEL werkt deze editie samen met drie vooraanstaande architectenbureaus; Heren5, Cepezed en MVRDV die vanuit hun dagelijkse praktijk invulling geven aan het thema Modern Utopia. De volgende actuele ontwikkelingen komen daarbij zeker aan bod: circulair ontwerpen en bouwen, prefabricage en robotisering, biodiversiteit, biobased bouwen, gebruik van daglicht en zonne-energie, integrale processen en BIM, het gebruik van nieuwe technologie en data bij het ontwerp, bouwen en onderhoud van gevels en daken.

Maar wat is volgens jou eigenlijk de architectuur van de toekomst? Met welk innovatief materiaal kan jij waarde toevoegen aan een duurzame gebouwschil? Welke slimme technologie pas jij toe om bouwprocessen ingrijpend te beïnvloeden? GEVEL is hét podium om jouw expertise te delen met architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers. Toon je producten en presenteer je projecten aan dit geïnteresseerde en betrokken publiek.

Neem deel aan GEVEL 2020

Hoe? Kijk voor meer informatie op gevel-online.nl of bel +31(0)30 295 299

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Dirk Mulder

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details