Platform over gevels, glas & daken
Gespecialiseerd in delicaat buigwerk

Gespecialiseerd in delicaat buigwerk

Buigers moeten steeds weer hun grenzen verleggen om aan de vragen uit de markt te kunnen blijven voldoen. Bij Brouwers Algemene Buigwerken (BaB) in Herentals weten ze als geen ander hoe veeleisend architecten en verwerkers kunnen zijn. Maar toch garandeert de specialist in het buigen van vooral complexe extrusieprofielen een snelle, efficiënte en betrouwbare opvolging van elk project.

Voor het buigen van raam- en gevelprofielen, balustrades, kliklijsten, koker- en railprofielen of handgreepprofielen, is men bij Brouwers Algemene Buigwerken aan het juiste adres.

 

Edsko Brouwer, zaakvoerder van Brouwers Algemene Buigwerken, draait al meer dan 25 jaar mee in de buigsector. Hij kent dan ook de knepen van het vak en gebruikt zijn expertise om voor elk specifiek project een geschikte oplossing te bieden. “Wij gaan verder waar anderen stoppen.” Edsko ontwikkelde dan ook een geheel eigen techniek voor het buigen van alle mogelijke profielen in de meest uiteenlopende legeringen, waaronder inox, aluminium, messing en soms zelfs staal. Alle legeringen die buigbaar zijn, kunnen wij in de gewenste vorm brengen. We maken daarbij gebruik van computergestuurde industriële buigmachines van Zwitserse makelij, die wereldwijd bekend staan voor hun ongekende performance. Zo kunnen we alles aan: van de meest eenvoudige toepassingen tot de meest gecompliceerde buigtechnieken. Alle radii zijn mogelijk en naast het tweedimensionaal buigen kan je bij ons ook terecht voor heel wat andere vormen, zoals ovaal, S-vorm, napoleonvorm, spitsbogen en korfbogen.”

In de bouw zijn gebogen profielen vandaag de dag een serieuze trend.

 

Delicate buigwerk

Zaakvoerder Edsko en zijn team werken nauw samen met de klant om voor elke specifieke vraag een passend antwoord te bieden. In de bouw zijn gebogen profielen vandaag de dag een serieuze trend. Voor het buigen van raam- en gevelprofielen, balustrades, kliklijsten, koker- en railprofielen of handgreepprofielen, is men bij Brouwers Algemene Buigwerken aan het juiste adres. “Vooral als het wat complexer wordt, vinden wij het interessant. We zijn gespecialiseerd in het delicate buigwerk.”

De referentielijst van Brouwers Algemene Buigwerken is dan ook niet gering. “Zo werden we ingeschakeld voor het buigen van profielen voor de gevels van het nieuwe gebouw van het Mediahuis in Antwerpen, de glaspanelen rond het nieuwe Havenhuis van Antwerpen en de gevel van het gerechtsgebouw in Hasselt. Niemand durfde zijn vingers te branden aan de gebogen afdeklijsten van de gevels van het gerechtsgebouw in Hasselt. Wij hebben het met onze expertise wel voor elkaar gekregen. We staan voor flexibiliteit, een sterke prijs-kwaliteitsverhouding en een korte leveringstermijn.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details