Platform over gevels, glas & daken
Geslaagde BouwBeurs voor specialist in afdichtingsproducten
Het enthousiaste beursteam van Bloem Sealants had het er druk mee op de BouwBeurs.

Geslaagde BouwBeurs voor specialist in afdichtingsproducten

Van 6 tot en met 10 februari stond Jaarbeurs Utrecht in het teken van de BouwBeurs. Na corona was dit de eerste keer dat de sector elkaar weer op grote schaal en in groten getale kon ontmoeten. Geïnteresseerde professionals konden op de ruime beursstand van Bloem Sealants de laatste ontwikkelingen in kitten, lijmen en overige afdichtingsproducten ervaren. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw is Bloem Sealants al van de partij op de beurs en daarmee een vertrouwd gezicht.

Op de beursstand van Bloem Sealants konden geïnteresseerde professionals de laatste ontwikkelingen in kitten, lijmen en overige afdichtingsproducten ervaren.

Wat het op beurzen nog altijd goed doet, is het demonstreren van producten, merkt Rob Bloem, algemeen directeur van Bloem Sealants. “Zo toonden we dit jaar opnieuw op onze stand de wijze waarop je beglazingskitten het best kunt aanbrengen. Professionals werden aangespoord zelf de kitspuit ter hand te nemen en hun kunsten te vertonen bij het afwerken van kitnaden. Hierbij veelal geholpen door aanwijzingen en tips van onze experts. Want, zoals door de Jaarbeurs gepropageerd wordt, is samenwerken in de bouwketen extra belangrijk. Experts hebben experts nodig om vandaag succesvol te bouwen aan morgen.”                

Passieve Brandveiligheid

Tijdens de beursweek heeft Bloem Sealants ook volop aandacht besteed aan de uitbreiding en de vernieuwing van het productgamma in het kader van Passieve Brandveiligheid. Maar liefst zeven nieuwe afdichtingsproducten voor lineaire voegen en doorvoeringen werden getoond. Allen voorzien van een CE-certificaat en met bijbehorende ETA’s als bewijs dat de producten getest zijn voor een brandwerendheid van 30, 60 tot zelfs 240 minuten. “De producten voldoen aan de strengste eisen van het Bouwbesluit inzake weerstand tegen brandoverslag en branddoorslag”, benadrukt Bloem. De specialisten van Bloem Sealants hebben alle kennis in huis voor begeleiding en een goed onderbouwde uitvoering van Passieve Brandpreventie.  

Terugkijkend was de aanloop alle dagen boven verwachting waarbij vele vaste en nieuwe relaties Bloem Sealants als vanouds wisten te vinden. “Vooral de slogan ‘Advies, Service en Kwaliteit’ bleek het goed te doen, gezien de belangstelling van de vele bezoekers op onze stand. Ons enthousiaste beursteam had het er druk mee.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details