Platform over gevels, glas & daken
German Innovation Award 2020 voor heroal S 65 schuifdeursysteem

German Innovation Award 2020 voor heroal S 65 schuifdeursysteem

heroal S 65 overtuigt door innovativiteit, productie-efficiëntie en rendabiliteit. Het aluminium schuifdeur-systeem heroal S 65 werd door de raad voor vormgeving als ‘winner’ met de German Innovation Award 2020 in de categorie ‘Excellence in Business to Business – Building & Elements’ onderscheiden. Het systeem scoorde vooral door zijn innovatieve constructie, de efficiënte productie en rendabiliteit.

Het aluminium schuifdeursysteem heroal S 65 kenmerkt zich door zijn bijzonder eenvoudige en efficiënte productie en een innovatieve vleugelconstructie. De speciaal op het schuifdeursysteem afgestemde, nieuwe isolatieprofielen maken het hierbij mogelijk om grotere vleugels te gebruiken bij gelijkblijvende bescherming tegen verbuigen (bimetaal effect). Het gebruik van voorgemonteerde labyrinten op de vleugelprofielen bespaart een aparte bevestiging en maakt het gebruik van een zeer smalle middenstijl mogelijk: slechts 62 millimeter aanzichtsbreedte. Bovendien reduceert het rondom lopende kozijn de complexiteit van het systeem en vereenvoudigt daarmee de productie nog verder. Hierdoor is het schuifdeursysteem heroal S 65 bijzonder geschikt om een economisch aantrekkelijke oplossing voor een hoogwaardige woning- en projectbouw aan te kunnen bieden.

Over de German Innovation Award

De door de raad voor vormgeving uitgereikte German Innovation Award onderscheidt elk jaar brancheoverkoepelende producten en oplossingen die zich van eerdere oplossingen onderscheiden doordat zij de gebruiker centraal stellen en een meerwaarde bieden. De jury, bestaande uit onafhankelijke, interdisciplinaire experts uit de industrie, wetenschap, instellingen en financiële wereld, reikt de onderscheiding in twee categorieën uit: ‘Excellence in Business to Consumer’ en ‘Excellence in Business to Business’. Zij beoordelen de producten aan de hand van hun innovatiegraad, gebruiksvoordeel en rendabiliteit.

heroal s 65

Dankzij de verhoogde prefabgraad, de vereenvoudigde productie, een gereduceerd aantal artikelen en de nieuwe ontwikkelde labyrintprofielen is de verwerking van het systeem heroal S 65 efficiënter en procesveiliger. © heroal

heroal – de aanbieder van complete aluminium systemen

Als een van de toonaangevende aanbieders van complete aluminium systemen ontwikkelt en produceert heroal niet alleen op elkaar afgestemde systemen voor ramen, deuren, vliesgevels, rolluiken, rolpoorten en zonwering, maar ook voor kiep- en hefschuifpuien, horren, terrasoverkappingen en carports. Door het minimale energieverbruik bij de productie en de maximale energiebesparing tijdens het gebruik leveren systeemoplossingen van heroal een belangrijke bijdrage aan het realiseren van duurzaam bouwen – in combinatie met maximaal rendement bij de montage van de systemen en bij de waardestijging van de gebouwen.

Innovatie, service, design, duurzaamheid

Het merk heroal staat voor systeemoplossingen die op de praktijk gerichte innovaties, een in de branche toonaangevende service en een hoogwaardig, in elke architectuur integreerbaar design combineren met integrale duurzaamheid.

Meer dan 800 medewerkers in alle divisies van het bedrijf werken continu aan de doorontwikkeling van de systemen en aan het optimaliseren van de kwaliteit van de service en diensten van heroal.

Het merk heroal staat voor hoogwaardige kwaliteit made in Germany – gecertificeerd conform ISO EN 9001. Producten en systemen van heroal worden uitsluitend op Duitse heroal-productielocaties geproduceerd, namelijk op de hoofdlocatie in Verl en de locatie in Hövelhof.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details