Platform over gevels, glas & daken
Fraser Lodge Pole  Pine-gevelbekleding

Fraser Lodge Pole Pine-gevelbekleding

Koninklijke Dekker – Dekker Hout viert op GEVEL 2020 de samenwerking met het Canadese Fraser Wood. De complete stand stond in het teken van de Canadese Fraser Lodge Pole Pine-gevelbekleding. Zelfs de eindverantwoordelijke uit Canada – Grant Cowx – werd overgevlogen om de bezoekers op de stand te informeren en inspireren.

De natuurlijke schoonheid en de vele stijlen van Fraser-gevelbekleding geven elk project net dat ietsje meer.

 

De natuurlijke schoonheid en de vele stijlen van Fraser-gevelbekleding geven volgens Ron Bouman, Account Manager bij Koninklijke Dekker – Dekker Hout elk project net dat ietsje meer. “Dankzij het industrieel aangebrachte verfsysteem staan we in voor 18 jaar garantie op de afwerking en 30 jaar garantie tegen houtrot. Dat maakt Fraser des te uniek. Het is daarnaast mogelijk om de gelakte houten gevelbekleding in vrijwel iedere kleur uit te voeren met aanvullend al of niet een nabewerking, zoals borstelen of zelfs het aanbrengen van een metallic laag die de houtnerf extra accentueert.”

De complete stand stond in het teken van de Canadese Fraser Lodge Pole Pine-gevelbekleding.

 

Op de stand heeft Dekker Hout, familiebedrijf sinds 1885, diverse profielen en kleuren laten zien, om bezoekers een goed beeld te geven van de uitstraling op een groter oppervlak. “Behalve Fraser staan we in de markt bekend om ons breed scala aan productgroepen,” vervolgt Bouman. “Zo zijn we leverancier van onze eigen merken Elephant, DuoWood en Austria Deuren, en beheerder van eigen FSC-bossen, zagerijen en fabrieken in Europa, Zuid-Amerika en Azië. We hebben een voorraad van 60.000 m3 hardhout producten en zijn in staat om elke gevraagde profilering in eigen huis te maken. Eigen klimaatkamers, eigen logistiek en transport maken het plaatje compleet.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details