Platform over gevels, glas & daken
Extra helder floatglas beschikbaar in nog dikker glas

Extra helder floatglas beschikbaar in nog dikker glas

AGC introduceert twee nieuwe glasdikten in zijn assortiment floatglas met een laag ijzergehalte Planibel Clearvision: 15 mm en 19 mm.

Planibel Clearvision wordt veel gebruikt door architecten en ontwerpers bij projecten die een buitengewone helderheid vereisen. Het is de perfecte keuze wanneer optimaal zicht en totale helderheid een grote wens zijn.

Met de introductie van twee nieuwe dikten biedt Clearvision een grote verscheidenheid aan dikten variërend van 3 mm tot 19 mm. Hierdoor kunnen topontwerpers en meubelmakers werken met dikker glas met een laag ijzergehalte voor grotere oppervlakken.

Planibel Clearvision wordt geproduceerd in Boussois, Frankrijk (3 tot 12 mm) en in Cuneo, Italië (4 tot 19 mm). Bij de productie van 15 en 19 mm wordt gebruikgemaakt van een speciale technologie om te zorgen voor een volkomen gelijkmatige dikte, waardoor het glas gemakkelijker te verwerken is (verzagen, lamineren, enz.).

Bovendien is de extra-heldere, neutrale kleur van het product in alle dikten hetzelfde. Zelfs in 15 en 19 mm is Clearvision volkomen neutraal – een bewijs van de zuiverheid van dit product.

Bij AGC ligt de nadruk op het ontwikkelen van producten die tijdens hun levensduur een positieve impact hebben op het milieu. 

Meer dan 75% van AGC’s producten dragen het Cradle to Cradle Certified™ Keurmerk en Planibel Clearvision is daar één van en heeft het Cradle to Cradle CertifiedTM Bronze Keurmerk. Door de Cradle to Cradle normen te volgen, kan AGC producten van hoge kwaliteit leveren en tegelijk mens en milieu beschermen en klanten steunen bij hun maatschappelijk en vanuit milieuoogpunt verantwoorde aankoopbeslissingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details