Platform over gevels, glas & daken
Expert in gevelpersoneel breidt diensten uit
We vonden de tijd rijp om een stapje extra te zetten voor onze opdrachtgevers door niet alleen regiewerk te verrichten, maar ook complete werken in onderaanneming te gaan uitvoeren.

Expert in gevelpersoneel breidt diensten uit

Sinds 1 november 2020 heeft de arbeidsbemiddelaar zijn diensten verder uitgebreid en heeft een nieuwe divisie opgericht. Naast recruitment en regie kan Smart Move voortaan ook als onderaannemer worden ingeschakeld. Een gesprek met Jan-Willem Westen van Smart Move over deze gedurfde ‘move’.

Projecten worden steeds uitdagender en complexer, terwijl gekwalificeerd vakpersoneel steeds schaarster wordt. “Door onze connectie met meer dan zestig recruitment bureaus in heel Europa zijn wij in staat snel de juiste specialisten en vaklieden te vinden,” zegt Jan-Willem. “Wij richten ons exclusief op het rekruteren van vakpersoneel in de geveltechniek en constructiewereld en hebben in korte tijd mooie partnerships opgebouwd met gerenommeerde gevelbouwers. De maanden december en januari zijn voor ons altijd drukke maanden, waarbij we heel actief zijn op het gebied van recruitment, zodat we het nieuwe jaar op volle sterkte kunnen beginnen.”

Wij richten ons exclusief op het werven van vakpersoneel in de geveltechniek en constructiewereld en hebben in korte tijd mooie partnerships opgebouwd met gerenommeerde gevelbouwers.

Ervaren projectleider

Smart Move heeft per 1 november 2020 zijn strategie gewijzigd en de scope verder uitgebreid met een nieuwe divisie. Jan-Willem: “De tijd was rijp om een stapje extra te zetten voor onze opdrachtgevers door niet alleen regiewerk te verrichten, maar ook complete werken in onderaanneming te gaan uitvoeren. Die stap hebben we kunnen nemen, doordat we een zeer ervaren projectleider hebben aangenomen. Eric Voets heeft meer dan 22 jaar ervaring in de geveltechniek en zal zich zowel op aangenomen werk als op regiewerk richten, zodat projecten naar behoren en volgens afspraak worden uitgevoerd. Het eerste werk in onderaanneming is reeds in uitvoering. Zo zijn we door De Groot & Visser ingeschakeld om een deel van de renovatie van de Science Tower in Rotterdam voor rekening te nemen. We zijn onder meer bezig met het demonteren van bestaande kozijnen en het monteren van nieuwe vliesgevelelementen.”

Ondanks dat Smart Move nog maar net is gestart met werkzaamheden in onderaanneming aanbieden, lopen de aanvragen met grote regelmaat binnen, zegt Jan-Willem. “We hebben er intussen al vier op de planning staan komend jaar en zullen er in 2021 veel meer ruchtbaarheid aan gaan geven. Ons streven is om uiteindelijk een mooie, gelijke verdeling te krijgen in onze dienstverlening: 50% regiewerk en 50% in onderaanneming. Maar ook in regiewerk willen we een verlengstuk en partner zijn voor onze klanten in plaats van enkel leverancier. Gekwalificeerd personeel is absoluut een must. We zorgen ervoor dat onze mensen op tijd bijgeschoold worden in ons eigen trainingscentrum en op de hoogte blijven van de steeds maar veranderende systemen en de veiligheid.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details