Platform over gevels, glas & daken
Exclusief: Les Couleurs® Le Corbusier voordeur

Exclusief: Les Couleurs® Le Corbusier voordeur

In het kader van het exclusieve partnerschap met Les Couleurs® Le Corbusier biedt heroal nu ook huisdeurpanelen aan. Deze panelen zijn perfect aangepast aan het heroal D 72 huisdeursysteem. Zo ontstaan hoogwaardige heroal Les Couleurs® Le Corbusier voordeuren. 

Door het exclusieve partnerschap breidt heroal het assortiment uit met de Les Couleurs® Le Corbusier voordeur. Op deze manier beschikken verwerkende bedrijven, aannemers, architecten en bouwkundig tekenaars in de particuliere en utiliteitsbouw over nog meer ontwerpmogelijkheden. Om een hoge betrouwbaarheid en snelle reactietijd te kunnen garanderen, krijgen heroal-partners binnen twee weken alles uit een hand:

• hoogwaardige systeemprofielen heroal D 72;

• voordeurpaneel met omkeerbare vulling (snelle bevestigingstijd);

• heroal beslag met beslagtechnologie heroal DF;

• in heroal kwaliteit en hwr poedercoating in de Le Corbusier-kleuren.

architektenhaus_le-corbusier_haustar-milieu-innen-01-kopieren

Dankzij het exclusieve partnerschap met Les Couleurs® Le Corbusier biedt heroal het hoogwaardige kleurenspectrum ook voor ramen, vliesgevels, rolluiken, roldeuren en zonwering.

 

Kleur en functionaliteit – in mooie harmonie

Bij de heroal Les Couleurs® Le Corbusier voordeur kunnen ramen, panelen, greeplijsten en randen, al naar gelang de wens van de klant –voor zowel binnen als buiten– in de 63 kleurtinten van Le Corbusier besteld worden. In elke uitvoering biedt de deurvulling met weerstandsklasse RC 2 standaard al een hoge mate aan veiligheid. Bovendien heeft deze deur uitstekende isolatiewaarden voor warmte en geluid: Bij een deurgrootte van 1230 x 2180 mm en een paneeldikte van 60 mm wordt een UD-waarde van 0,91 W/m² bereikt, bij een paneeldikte van 70 mm zelfs een UD-waarde van 0,87 W/m²K.

Optisch hoogtepunt

Naast de hoogwaardige kleurstelling kunnen ook andere elementen worden toegepast om de huisdeur optisch aan de gebouwschil aan te passen en voor extra comfort te zorgen. Naast de vrij te kiezen uitvoeringen en openingssoorten, kunt u ook kiezen uit ergonomische greeplijsten in drie verschillende lengtes. Een verder optisch hoogtepunt vormen de in de greeplijst te integreren lichtbanden. Deze zijn als optie verkrijgbaar. Voor meer gebruikscomfort is de huisdeur compatibel met de nieuwste toegangstechnieken, zoals keyless entry-oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn toegang door middel van vingerafdruk of met een app. Meer keuzemogelijkheden bieden de rand- en vleugelvarianten.

Naast de Les Couleurs® Le Corbusier kleurtinten is de huisdeur ook in verschillende designs verkrijgbaar, zoals hout- of betonlook. Daarnaast is de huisdeur in vrijwel alle RAL-kleuren beschikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details