Platform over gevels, glas & daken
Excelleren in gevelwerk door kwaliteit en menselijk contact
Van der Valk Hotel te Deventer: een mooi voorbeeld waarbij optimale samenwerking tot een prachtig eindresultaat leidt. (Beeld: Egbert de Boer)

Excelleren in gevelwerk door kwaliteit en menselijk contact

Zo kan een nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject volledig naar wens van de klant gerealiseerd worden. “Ongeacht het type gebouw, samen met de opdrachtgever werken wij aan een gevel met klasse.”

‘Wij zijn echte makers,” vervolgt Bloemers. Het bedrijf is al bijna 50 jaar actief als aluminium kozijnenspecialist. “Misschien niet de grootste van Nederland, maar ik durf best te zeggen dat we de beste zijn. Wij kijken vanuit een ander perspectief naar de wereld om ons heen. Pas wanneer je iets van meerdere kanten bekijkt, kun je flexibel zijn en unieke projecten realiseren.” 

Vakmanschap

Bloemers is zich er heel erg van bewust dat dat alleen maar kan dankzij het geweldige team van Aluvo. “Door in een vroeg stadium mee te denken en te adviseren op basis van onze jarenlange vakkennis en ervaring, laten we zien wat vakmanschap is. Onze mensen zijn uniek en geven al jarenlang door wat Aluvo zo bijzonder maakt. Hierdoor wordt onze kwaliteitswaarborging gecontinueerd.” Vaardige handen en een scherp inzicht, noemt Bloemers het. “Onze mensen zien kozijnen niet als kaders, maar letterlijk en figuurlijk als een vorm van mogelijkheden. Combineer dat met de juiste materialen en we zijn de ideale partner voor veel bouwbedrijven, architecten en projectontwikkelaars.”

Pan Oston te Raalte. De dakrandoverstekken, luifels en horizontale belijning maken dit pand een bijzonder object. (Beeld: Marc Maurer)

Beste toeleveranciers

Aluvo staat voor de hoogste kwaliteit en werkt uitsluitend met de beste toeleveranciers in de geveltechniek, zoals Schüco en Kawneer. “Naast de esthetische eigenschappen zijn ook de technische waarden van groot belang,” vindt Bloemers. “Zaken als ventilatie, isolatie, zonwering en lichttoetreding worden allemaal geregeld door de gevel. Evenals veiligheidsaspecten zoals inbraak en brandwerendheid.” Zowel bij de toeleveranciers als bij Aluvo staat circulair werken en duurzaamheid centraal.

Optimale samenwerking bij prachtig project

De realisatie van hotel Van der Valk in Deventer is een voorbeeld waarbij optimale samenwerking tot een prachtig eindresultaat leidt. “Aluvo produceerde en monteerde de kamerhoge kozijnen voor dit grootschalige project met tien verdiepingen. Tevens hebben we de glazen balustrades geleverd. “We hebben met aannemer Dura Vermeer van onder naar boven gewerkt, dat vraagt om een goede planning en samenwerking. Open en eerlijke communicatie, afspraak is afspraak en kwalitatief goed werk en hoogwaardige systemen leveren, dáár zit onze kracht. Bij grote en kleine projecten.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details