Platform over gevels, glas & daken
Eurosafe Solutions vestiging Dordrecht verhuist naar nieuw pand

Eurosafe Solutions vestiging Dordrecht verhuist naar nieuw pand

Specialist in valbeveiliging Eurosafe Solutions verruilt per 23 maart haar huidige pand aan de Aventurijn 200 voor een nieuwbouw pand aan de Toermalijnring 2210. Het groeiende bedrijf heeft het hoofdkantoor in Zwolle en een vestiging in Dordrecht. Door de groei voldoet het huidige pand in Dordrecht niet meer op zowel kantoorruimte als magazijn. De medewerkers betrekken een ruim bemeten, representatief onderkomen met groeimogelijkheden op eveneens bedrijventerrein Dordtse Kil III, op zo’n 700 meter afstand van het huidige pand.

Groei

Eurosafe Solutions heeft de afgelopen jaren een behoorlijke groei doorgemaakt. Dit zit in een toename van het aantal montages, inspecties en een verbreding van de activiteiten op het gebied van trainingen en werken in besloten ruimten. Gevolg is een uitbreiding van het aantal personeelsleden in de buitendienst en op kantoor waardoor zowel het bedrijfspand, als het terrein aan de Aventurijn in Dordrecht te klein werd. Aan de Toermalijnring betrekt Eurosafe Solutions een aanzienlijk groter en efficiënter ingericht onderkomen met onder meer een magazijn dat bijna 4 keer zo groot is.

“We hebben mede gekozen voor dit nieuwe pand omdat deze locatie een groot buitenterrein heeft en wij qua onderkomen op alle vlakken voldoende ruimte hebben voor verdere groei. De vestiging in Dordrecht krijgt een steeds prominentere positie binnen de Eurosafe Solutions holding’’, vertelt Manager Sales Jan Kwanten van Eurosafe Solutions. “Wij beschikken over een sterk team van kundige en gedreven medewerkers. Vanuit de vestiging Dordrecht bedienen wij het zuiden en zuidwesten van Nederland. In het nieuwe pand hebben we nu ook ruim de mogelijkheid om onze klanten te ontvangen en presentaties te geven.’’

Over Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions is de specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Al 20 jaar leveren wij betrouwbare oplossingen als dakrandbeveiliging, valbeveiliging, looppaden en gevelsystemen. We brengen risico’s in kaart en monteren ankerpunten, hekwerken en trappen welke we jaarlijks inspecteren en keuren. Daarnaast geven wij ook trainingen.

Geen enkel bedrijf, gebouw of object is hetzelfde. Bij elke situatie wordt er gekeken naar welke risico’s medewerkers lopen en hoe deze risico’s tot een minimum beperkt kunnen worden. Dit doen wij volgens het Safety at Height Management System®.

Eurosafe heeft vestigingen in Nederland (Zwolle en Dordrecht), Engeland, Duitsland en België. Kijk voor meer informatie op de website van Eurosafe Solutions Als groeiend bedrijf is Eurosafe Solutions continu op zoek naar nieuwe medewerkers. Op werkenbijeurosafesolutions op staan alle actuele vacatures.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details