Platform over gevels, glas & daken
Esthetisch aanzicht en functionele perfectie gecombineerd
Het heroal S 77 SL hefschuifsysteem, gerealiseerd als een volledig glazen hoek, zorgt voor maximale transparantie in het interieur van een gebouw.

Esthetisch aanzicht en functionele perfectie gecombineerd

Het aluminium-systeemhuis heroal biedt op maat gemaakte oplossingen op het gebied van schuif- en hefschuifsystemen, waarmee architectonische oplossingen voor de individuele woning- en projectbouw kunnen worden gecreëerd dankzij een breed scala aan toepassingsmogelijkheden, zoals volledig glazen- of vleugelhoeken die geopend kunnen worden.

heroal schuif- en hefschuifsystemen staan voor duurzame en doordachte oplossingen door het aluminium materiaal en de intelligente constructie. Het aluminium maakt de toepassing van bijzonder grote elementen mogelijk. Afhankelijk van de openingswijze kunnen heroal schuif- en hefschuifsystemen worden geïnstalleerd met een, twee of driesporige kozijnen en tot zes beweegbare vleugels, en zijn daarom ook geschikt voor bijzonder grote gebouwopeningen. Beglazing met een groot oppervlak fungeert als een bijna onzichtbare verbindingsschakel tussen binnen en buiten, en zorgt voor een indrukwekkend uitzicht.

Esthetiek en functie gecombineerd: heroal aluminium schuifsystemen passen in elk gebouw dankzij de talrijke ontwerpmogelijkheden en scoren tegelijkertijd met de beste prestatie-eigenschappen.

Een bijzonder esthetisch ontwerp wordt geboden door de realisatie van een volledig glazen- of vleugelhoek die geopend kan worden. Bij een volledig glazen hoek van isolatieglas ontbreekt het kozijnprofiel in de hoek die het zicht naar buiten blokkeert. Gerealiseerd als een 90° opengaande vleugelhoek, wordt via de hoek onbeperkte toegang tot het buitenbereik verleend, aangezien deze ook zonder steun in het hoekbereik wordt gemonteerd. Om de barrièrevrijheid in alle doorgangszonen te garanderen, biedt heroal met het heroal DS-drainagesysteem een assortiment-overkoepelende oplossing voor een betrouwbare afwatering.

Extra comfort wordt geboden door de Easy Move-functie, die de schuifvleugels tot een gewicht van 400 kg bij het openen en sluiten geruisloos dempt en automatisch dicht trekt, en bovendien beschermt tegen beknelling van personen en beschadiging van de vleugel door een ongeremd schuiven tegen het kozijn. De gemotoriseerde aandrijving zorgt voor maximaal bedieningscomfort: in combinatie met de heroal SF Drive, die eenvoudig te installeren is via plug-and-play, kunnen heroal hefschuifsystemen moeiteloos, comfortabel en veilig worden bediend – met een druk op de knop, met een afstandsbediening of door aansluiting op een smart home-systeem. Dankzij de volledig geïntegreerde constructie is alleen het elegante bedieningspaneel van buitenaf zichtbaar.

Dankzij de eigen coatingservice kunnen de heroal schuif- en hefschuifsystemen in kleur worden aangepast aan de individuele eisen. Ook op het gebied van geluidsisolatie, warmte-isolatie en inbraakbeveiliging komen de schuif- en hefschuiftoepassingen tot de beste waarden. Hoogwaardige isolatiematerialen en een innovatieve constructie zorgen voor effectieve geluidsisolatie. Bovendien verminderen ze de warmteoverdracht tussen binnen- en buitenruimte, wat zorgt voor meer comfort in de binnenruimten, vooral tijdens de verwarmingsperiode, en een positief effect heeft op de energiebalans. De vereiste warmte-isolatie – ook bij grote glasvlakken – wordt door de systeemoplossingen met UW-waarden vanaf 0,86 K/(m²K) bereikt dankzij de uitgekiende opbouw van de vleugelprofielen. Een combinatie met heroal zonwering en insectenwerende oplossingen is ook mogelijk. Ter verhoging van de inbraakwerendheid kunnen alle heroal schuifsystemen worden uitgerust met extra veiligheidbeslag, zoals een uittilbeveiliging, vloervergrendeling of doorboorbescherming, om zo in alle gangbare openingsvarianten weerstandsklasse RC 2 te bereiken.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details