Ergon Nederland BV
01:26
17-08-2018

Ergon Nederland BV neemt Gevelpersoneel.nl over

Per 20 augustus neemt Ergon Nederland BV Gevelpersoneel.nl over van VB Investments BV.

Over Gevelpersoneel.nl
Gevelpersoneel.nl is specialist in het detacheren van vaklieden voor de gevelbouw. In een kort tijdsbestek hebben wij een solide plek verovert in de gevelbranche. Door het gehele land werken onze monteurs mee aan de realisatie van mooie gevelprojecten.

We hebben ervaren vakmannen voor alle type gevels en constructies; kunststof of aluminium kozijnen, dak- en gevelbeplatingen, vliesgevels, glas en metaal.

Over Ergon Nederland BV
Ergon Nederland BV is reeds 10 jaar marktleider op het gebied van flexibele arbeid in de gevelbranche. Met een substantiële groep aan gevelmonteurs, kozijnmonteurs, monteurs voor dak- en wandbeplating en diverse assemblage medewerkers, ondersteunt Ergon Nederland haar opdrachtgevers op een groot aantal projecten in binnen- en buitenland.

Harm van Braak, namens VB Investments BV
Een jaar geleden zijn wij met Gevelpersoneel.nl gestart in het uitzenden en detacheren van vaklieden voor de gevelbouw. Door eerdere activiteiten in de branche was dit voor ons bekend terrein.

Door de groeiende behoefte aan goede vaklieden en het leveren van kwaliteit zijn wij snel gegroeid. Om de groei bij te kunnen benen was het nodig om in de overhead op te schalen. Terwijl hier plannen voor werden gemaakt zijn wij ook in contact gekomen met Ergon Nederland BV. Ergon Nederland BV werkt al jaren in de branche en zij hadden reeds een organisatie staan waar ruimte is voor nog meer groei.

Na het eerste gesprek met Ergon ontstond bij ons de idee dat Gevelpersoneel.nl en Ergon Nederland BV een goede combinatie zouden kunnen vormen. Dit was ruim een maand geleden. Na een aantal constructieve gesprekken is de overname van Gevelpersoneel.nl hieruit voort gekomen.

Voor ons een mooie uitkomst!

In Ergon Nederland BV zien wij een partij waarbij zowel onze medewerkers als klanten op een juiste en plezierige wijze worden bediend.

Roel Jansen, namens Ergon Nederland BV
De afgelopen maanden kwamen wij Gevelpersoneel.nl steeds vaker tegen in de markt. Harm en zijn team hebben in relatief korte tijd een goed personeelsbestand opgebouwd bij een aantal bekende- en onbekende opdrachtgevers. Wij zijn dan ook erg verheugd met deze overname.

Tijdens onze eerste gesprekken werd al snel duidelijk dat we over een groot aantal zaken hetzelfde denken en dat er behoorlijk wat overlap in onze dienstverlening zit.

Door onze krachten te bundelen zijn we nog beter in staat in te spelen op de wensen van onze opdrachtgevers en kunnen daarnaast onze positie in de gevelbranche verstevigen.

Ook zorgt deze overname voor een continuering van de dienstverlening voor zowel opdrachtgevers als personeel van Gevelpersoneel.nl

Bron: Ergon Nederland BV

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Gevelbouw partners

Thema Avond