Platform over gevels, glas & daken
Een nieuw perspectief op innovatief bouwen met Kawneer Perspektives

Een nieuw perspectief op innovatief bouwen met Kawneer Perspektives

Het kenmerkt zich door iconische aluminium architectuursystemen en doordachte, toonaangevende producten met een focus op de internationale uitdagingen en trends in de bouw.

Perspektives demonstreert het unieke erfgoed, de expertise en het innovatievermogen van het bedrijf en dient tegelijkertijd als educatief naslagwerk. Met verschillende opiniestukken van toonaangevende experts van Kawneer komen tevens belangrijke branchethema’s aan bod, zoals modulair bouwen en duurzaamheid.

De innovatieve producten van Kawneer, die als antwoord op verschillende technische uitdagingen en conform de hoogste prestatievereisten werden ontwikkeld, worden gepresenteerd aan de hand van een uitgebreide reeks casestudy’s. De verbluffende afbeeldingen en driedimensionale, technische illustraties met productspecificaties geven een gedetailleerd overzicht van de geveloplossingen van Kawneer.

Ontwerpers, bestekschrijvers, ingenieurs en academici kunnen Perspektives als referentietool gebruiken ten aanzien van de veelzijdige toepassingen en mogelijkheden van de producten van Kawneer. Perspektives geeft een duidelijk beeld van welke waarde en voordelen de producten en diensten van Kawneer aan projecten kunnen toevoegen, wat partnerschappen stimuleert en vertrouwen wekt binnen de gehele supply chain.

Kawneer levert al 115 jaar oplossingen voor bestekschrijvers, architecten, ontwikkelaars en de gehele gevelindustrie en boogt met recht op haar toonaangevende positie in de markt voor aluminium bouwoplossingen. Het bedrijf was betrokken bij ambitieuze en prestigieuze bouwprojecten wereldwijd, van Noord-Amerika tot het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Belgie, Duitsland, Portugal en Spanje.

Kawneer is vanaf dag één een echte innovator, met unieke gevelsystemen en een mondiale designexpertise, door grenzen te verleggen betreffende de ontwerpflexibiliteit en recycleerbaarheid van aluminium, om nu en in de toekomst te kunnen voorzien in robuuste oplossingen.

Nico Klomp, Sales Director, licht toe: “Perspektives vormt, informeert en inspireert op unieke wijze. Het laat zien dat we in staat zijn om de meest geweldige gevels ter wereld te realiseren en dat we, dankzij het fantastische technische team van Kawneer, een breed aanbod op maat gemaakte geveloplossingen kunnen leveren en uitkomst kunnen bieden bij zeer diverse ontwerpuitdagingen. Perspektives is voor ons een unieke kans om ons herziene merk te introduceren en onze technische expertise, wereldwijde bereik en het vertrouwen dat de branche al in ons heeft te presenteren.”

Perspektives is online beschikbaar via een speciale online portal, waar u het portfolio kunt downloaden, een fysiek exemplaar kunt aanvragen en een aantal uitgelichte projecten kunt bekijken.

Om een digitaal of gedrukt exemplaar van Perspektives te ontvangen, gaat u naar: https://kawneerperspektives.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details