Platform over gevels, glas & daken
Doordachte isolatiesystemen werken efficiënter

Doordachte isolatiesystemen werken efficiënter

De energietransitie en de besparing van grondstoffen en materialen vragen om doordachte isolatiesystemen. Met het gebruik van airpop®– isolatie heeft IsoBouw hierin een leidende rol. Airpop® heeft immers een uitstekend isolerend vermogen. Het bestaat voor 98% uit lucht en is onbeperkt recyclebaar. Tijdens Gevel 2020 introduceert IsoBouw meerdere nieuwe producten waarmee klanten zich kunnen onderscheiden. Producten die een positieve bijdrage leveren aan een circulaire economie.

Vuurvaste isolatie

Vaste volgers van IsoBouw weten het inmiddels. IsoBouw presenteert altijd meerdere spraakmakende innovaties. Ook op de gevelbeurs is dat het geval. Aan bod komt o.a. een nieuw vuurvast gevelisolatiesysteem. Toegepast in constructies voldoen airpop®-systemen aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot de brandveiligheid. Voor diegene die echter nog een stapje verder willen gaan ontwikkelde IsoBouw een nieuwe vuurvaste isolatie.

Solar renovatiepanelen

Om invulling te geven aan de groeiende toepassing van PV-systemen introduceert IsoBouw speciaal daarop afgestemde isolerende dakpanelen. Bekend waren al de SlimFix Solar dakelementen voor de nieuwbouw. Nieuw zijn de SlimFix RenoTwin Solar elementen voor een waterdicht en hoog renderend PV-dak bij renovatieprojecten.

Vernieuwde spouwisolatie

IsoBouw heeft haar succesvolle PolyFortPro spouwisolatie verder verbeterd. Met een slimme aanpassing worden koudebruggen verminderd en is de verwerking nog eenvoudiger en sneller.

De vernieuwde spouwisolatie is voorzien van een messing/groef-randafwerking. Dankzij deze aansluiting worden de isolatieplaten automatisch onderling gefixeerd. PolyFortPro kan hierdoor eerst opgestapeld worden tegen het binnenblad. De verwerker heeft vervolgens twee handen vrij  voor de bevestiging van meerdere platen achter elkaar. Dat is super handig en snel monteren! 

De grote messing/groef-randafwerking heeft ook als voordeel dat de naden bij PolyFortPro niet afgeplakt hoeven te worden met alu-folie. Ook dit scheelt aanzienlijk in tijd en geld.

U ziet het. Deze nieuwe producten bieden voldoende reden om een bezoek te brengen aan de stand van IsoBouw (A.080).  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details