Platform over gevels, glas & daken
Dit jaar komt een lang gekoesterde droom uit!

Dit jaar komt een lang gekoesterde droom uit!

Dit jaar komt een lang gekoesterde droom uit: We verhuizen naar een nieuwe locatie met veel ruimte om onze producten aan onze relaties te kunnen tonen. In ons inspiratiecentrum hebben we niet alleen een grote verzameling monsters in allerlei soorten en maten, maar hebben we ook panelen waarmee u de STENI gevelbekleding op een groot oppervlak kunt beleven, zelfs in de buitenlucht, om de glansgraden en oppervlakten optimaal tot hun recht te laten komen.

Hierbij introduceren wij onze 2 sprekers, en het programma!

Ben je nog niet aangemeld? Dat kan op deze pagina.


Programma:

14:00 inloop

We gaan onze afkomst niet verloochenen. We verwelkomen u op traditionele Noorse wijze.

14:30 Freekje Vervoord “Kunst aan de gevel”

Freekje is oprichter van M2uur BV. M2uur voorziet met locatie-gerelateerde muurkunst een ruimte van een uniek gevoel of weergave ter versterking van de identiteit van een bedrijf of om een ruimte beter te laten opgaan in de omgeving. Het ontwerp gaat altijd een relatie aan met de omgeving, identiteit of de architectuur.

Waar het bedrijf in 1995 zich profileerde door middel van muurschilderingen, verschoof de focus al snel richting de geavanceerdere druktechnieken. Digitale ontwikkelingen zorgden voor een scala aan nieuwe mogelijkheden. Inmiddels houdt het bedrijf zich al bijna 25 jaar bezig met advisering en realisatie van toegepaste (kunst)producties in opdracht van bedrijven en instellingen.

Freekje Vervoord belicht in haar presentatie het samengaan van de monumentale kunst met architectuur, die ze illustreert met voorbeelden van hedendaagse toepassingen. Ze introduceert over de werkwijze van M2uur, waarbinnen ze met in eigen huis ontwikkelde scripts unieke digitale designs ontwikkelt.

15:30 Opening STENI Inspiratiecentrum

We knippen het lint, we heffen het glas en we laten u alle mogelijkheden van ons nieuwe inspiratiecentrum zien.

16:00 Ron van Wijk – Stichting Circulair Bouwen “Het kan wel!”

De Stichting Circulair Bouwen staat voor een systeemaanpak om doorbraken te realiseren in het sluiten van materiaalkringlopen in de bouwsector. Hierbij streeft ze naar een herbestemming die gelijkwaardig is aan de oorspronkelijke bestemming. De Stichting Circulair Bouwen werkt samen met overheden, onderwijsinstellingen, ngo’s, platforms, bedrijven en overige ketenpartners uit de bouw en maakindustrie aan het realiseren van nieuwe, duurzame samenwerkingsverbanden en daarmee nieuwe circulaire producten en processen binnen het bouwproces.

Ingenieur Ron van Wijk, oprichter en directeur van GFSC Consultants and Engineers BV en de Stichting Circulair Bouwen, heeft een zeer brede ervaring in de bouw. Als ‘change manager’ ondersteunt hij zowel profit als non-profit organisaties die (hoge) ambities hebben op het gebied van circulair bouwen. Tijdens zijn voordracht gaat hij in op actuele ontwikkelingen op dit gebied, laat hij voorbeelden zien uit de praktijk en gaat hij vervolgens in hoe dit alles aansluit bij de producten van STENI.

17:00 Afsluitende borrel

Het delen van zoveel kennis maakt vast dorstig. Na het officiële gedeelte is er uitgebreid de mogelijkheid om elkaar te begroeten en ontmoeten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details