Platform over gevels, glas & daken
De VELUX Groep benoemt Bart Goetzee als nieuwe Senior Vice President voor VELUX Commercial
Bart Goetzee – nieuwe Senior Vice President voor VELUX Commercial

De VELUX Groep benoemt Bart Goetzee als nieuwe Senior Vice President voor VELUX Commercial

VELUX Commercial, een divisie die zich richt op de bouwsector en opereert onder de merknaam VELUX, kondigt de benoeming aan van Bart Goetzee als haar nieuwe Senior Vice President.

Bart brengt uitgebreide ervaring en expertise mee, die zullen helpen bij het consolideren van VELUX Commercial, dat bestaat uit overname JET BIK en een team van de VELUX Groep.

Bart komt uit een positie als CEO van SDC, Sectional Doors & Components, een divisie binnen de ASSA ABLOY Groep, wereldspeler in automatische toegangssystemen. SDC is ontstaan uit de consolidatie van verschillende overnames op het gebied van sectionaaldeuren, zoals FlexiForce, Normstahl en Crawford.

Tijdens zijn carrière heeft Bart ervaring opgedaan in het leiden van internationale bedrijven die actief zijn in concurrerende markten, waarbij B2B-projectgestuurde verkoop het belangrijkste go-to-market model is. Bart’s ervaring als leidinggevende beslaat de hele waardeketen, van de afhandeling van leveranciers en inkoop, projectgestuurde verkoop- en marketingactiviteiten tot productie, logistiek, distributie en aftersales.

Bart’s benoeming komt op een cruciaal moment voor VELUX Commercial nu het bedrijf haar positie verder versterkt. Samen met het VELUX Commercial Leadership Team zal Bart leiding geven aan de verdere ontwikkeling van de divisie als één onafhankelijke business area onder het VELUX merk.

“Ik ben echt vereerd dat ik deel mag uitmaken van het VELUX Commercial team. Het doel van het bedrijf om ruimtes te transformeren met daglicht en frisse lucht motiveert mij enorm. Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe collega’s te ontmoeten en de beste daglicht- en ventilatieoplossingen te blijven leveren aan scholen, kantoren en industriële en openbare gebouwen, terwijl ik de positie van VELUX Commercial in een concurrerende markt versterk”, zegt Bart Goetzee, nieuwe SVP voor VELUX Commercial.

Bart Goetzee is 53 jaar oud en woont in het zuiden van Nederland met zijn vrouw en drie volwassen kinderen. Bart’s belangrijkste standplaats is Hüllhorst in Duitsland.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details