Platform over gevels, glas & daken

Dé renovatie-screen op zonne-energie

Grote ramen zorgen voor flink wat daglicht binnenshuis. En dat is mooi meegenomen, maar afgelopen zomer bewees nog maar eens dat er ook een keerzijde aan de medaille is. Oververhitting loert namelijk om de hoek, als je geen maatregelen neemt om de zon tegen te houden nog voor die het glas bereikt. Dankzij de Fixscreen Solar kan dat heel eenvoudig ook bij bestaande ramen, zonder kap-, breek- of elektriciteitswerkzaamheden.

De Fixscreen Solar is een windvaste screen om voor het raam te plaatsen. Dit type doekzonwering werkt – dankzij een zonnecel op de voorkant van de kast – op zonne-energie, zonder elektrische bedrading. Dat betekent dat die eenvoudig en zonder kap- of breekwerk op elk raam gemonteerd kan worden, tot een maximale afmeting van 10,8 m². Daarmee is de Fixscreen Solar de perfecte oplossing voor renovatie of installatie op bestaande woningen om oververhitting binnenshuis in de toekomst voor te zijn.

De compacte zonnecel kan naar keuze links of rechts op de kast geplaatst worden. De screen wordt standaard geleverd met een radiogestuurde motor en de batterij bevindt zich in een kokerprofiel onder de kast. Zowel motor als batterij zijn eenvoudig bereikbaar.
Dynamische doekzonwering als deze zorgt trouwens niet alleen voor aangename binnentemperaturen in de zomer, maar laat tegelijk ook toe om in de winter toch optimaal te blijven besparen op stookkosten dankzij de binnenvallende zon.

Robuust, nuttig, veelzijdig

De verticale screens van Renson zijn gemaakt van massieve geëxtrudeerde aluminiumprofielen en aluminiumgietstukken en uitgerust met Fixscreen-technologie. Ze zijn leverbaar in alle RAL-kleuren tot een maximale breedte van 4 meter en een maximale hoogte van 3,5 meter met glasvezel- en polyesterdoeken, PVC-vrije doeken of verduisterende doeken in talrijke structuren en kleuren. Met buitendoekzonwering worden zonnestralen tegen gehouden nog voor die het glas bereiken, maar bovendien bieden verticale screens in gesloten toestand ook bescherming tegen insecten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details